Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
transfer ahmet çalık ve garry ile kapandı sakatlar iyleşince transfer gerek yok açıklaması gelecektir

Psg bu kez de kafayı Coutinho ya takmış

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Sen gercekten hala transferlerin Riekerink'in istekleri dogrultusunda mi yapildigina inaniyorsun?

Orta sahaya transfer gerekli olmadığını derse/demeye çalışırsa yönetim orta saha almaya çalışmaz tabi

JOR: Tolga transferini orta sahayı desteklemek için aldık. Dönmesi çok yakın. Orada Josue de var. Zeki bir oyuncu.

Bunu Nazif söylemedi heralde :)

Orta sahaya transfer gerekli olmadığını derse/demeye çalışırsa yönetim orta saha almaya çalışmaz tabi

Bunu Nazif söylemedi heralde :)

Adamin orada duran bir kukla oldugunu biliyoruz hepimiz. Sanki basin toplantisinda birsey söylese alacaklarmis gibi konusuyorsun. Elindekiler ile yetinmeye calisiyor.

Josue'yi övmüs orada ama mecburen övmüs. Hamza'nin icimizden hallederiz lafi gibi birsey bu. Josue'yi o kadar zeki bulsa daha cok oynatirdi zaten simdiye kadar.

Adam bir mac Selcuku oynatmadi yer yerinden oynadi hemen. Bu Selcukun fisini yönetimin cekmesi lazim yoksa Riek tek basina hic bir halt yapamaz. Bu adamin antrenörlük pozisyonuna getirilmesinin tek nedeni bu iste, neredeyse hic birseye ses cikarmamasi.

Adamin orada duran bir kukla oldugunu biliyoruz hepimiz. Sanki basin toplantisinda birsey söylese alacaklarmis gibi konusuyorsun. Elindekiler ile yetinmeye calisiyor.

Josue'yi övmüs orada ama mecburen övmüs. Hamza'nin icimizden hallederiz lafi gibi birsey bu. Josue'yi o kadar zeki bulsa daha cok oynatirdi zaten simdiye kadar.

Adam bir mac Selcuku oynatmadi yer yerinden oynadi hemen. Bu Selcukun fisini yönetimin cekmesi lazim yoksa Riek tek basina hic bir halt yapamaz. Bu adamin antrenörlük pozisyonuna getirilmesinin tek nedeni bu iste, neredeyse hic birseye ses cikarmamasi.

Birşey söylese en azından yönetimi baskı altında tutabilir, bizde Riekerink'in istemesine rağmen orta saha alınmadığını anlamış oluruz.

Adam neredeyse 1 sene hocamız, insanda biraz cesaret, biraz yürek olur be.

Yönetimden korkuyorsa çekip gitsin.

Son düzenleme:

Aaagh rdas ben bu dediklerini ben deyim 50 sende 100 kere anlattimda millet anlamak istemiyor... Adamin istedigi hic bir transferi yapmiyorlar, parasizliktan geldi zaten basa ve su kadroyla adam ilk yari 36 puan toplamis ama yorumlari okursan 38 puanli 8tas Barcelona gibi oynuyor 36 puanlik biz lesiz... Tamam haklilik payi var oyun konusunda ama ortalama 32 yasinda olan bir orta saha var, kiclarini kaldiramiyorlar... Yedek oyuncu konusundada kulubede Messi Ronaldo varda sokmuyor sanki... Adam elinden geldigince iyi bir 11 cikartmaya calisiyor her zaman ve o ilk 11 e guveniyor, kulubede fark yaratacak adamda yok. Napsin adam? Ilk 11 in bile yetersiz oldugu bir yerde, yedek kulubesi tam kazmalarla dolu... Selcuk hakkindaki yorumuna da 500% katiliyorum :hat:

Adam hayatinin firsatini bulmus Galatasaray TD si olarak ve bence elinden gelenin en iyisini yapiyor...

Son düzenleme:
Birşey söylese en azından yönetimi baskı altında tutabilir, bizde Riekerink'in istemesine rağmen orta saha alınmadığını anlamış oluruz.

Adam neredeyse 1 sene hocamız, insanda biraz cesaret, biraz yürek olur be.

giderse 900 bin euro yu nerden alıcak salla başı al maaşı deyimi bu rik e birebir uyuyo

13 eylül 2015

Dursun Özbek: Sanki Galatasaray'ı yağmalıyormuşuz gibi bir şey yansıtılıyor. "Başkan kardeşini oraya koydu" imajı yaratılıyor.

Dursun Özbek: Mehmet Özbek için "Başkanın kardeşi" yazılıyor. Bu komiktir.

Dursun Özbek: Ali ve Abdurrahim ile 7 ay birlikte çalışarak bir mucize yarattık.

Dursun Özbek: Ben Ali Dürüst'e, "Sen başkan ol, ben de yardımcın olayım, başkanlık hırsım yok" dedim.

Dursun Özbek: Ali Dürüst şu anda hayatta. Bu söylediklerimi o da doğrulayacaktır. Onun başkan olmasını rica ettim.

Dursun Özbek: İstifa konusu, Galatasaray düşmanlarının uydurduğu bir şey.

Dursun Özbek: Ben başarı odaklı bir insanım. 3 yıl devam edeceğim. Hiç geri dönüşü yok.

Dursun Özbek: Ben Galatasaray'da başarılı olmak zorundayım. Başarısızlık şansım yok. Burada başarısız olursam, özel iş hayatım da etkilenir.

Dursun Özbek: Yok bırakacakmışım, Ünal Abi gelecekmiş, yok şu olacakmış. Hayır arkadaşım. 3 yıl buradayım, sözlerimi yerine getireceğim.

Dursun Özbek: 12-13 milyon Dolar'a inşa ettiğimiz otel 150 milyon Dolar edecek

Dursun Özbek: Galatasaray Başkanı olmak için isim olmak yetmez. Başkan olan kişi şikayet etmeden, her şeyi halledebilmeli

Dursun Özbek: Buradan söylüyorum. 3 yıl değil, 1 yılda Galatasaray'ı düzlüğe çıkartırım!

Dursun Özbek: Göğüs reklamı için 1.5 aydır görüşmeler yapıyoruz. Ama sonuca geldiğimizde, teröre yakalandık. Siyasi iktidarsızlık vs.

Dursun Özbek: Ben makine mühendisiyim. Burada da bir mühendislik var. Galatasaray'ı faiz sarmalından çıkarmaya çalışıyorum.

Dursun Özbek: Ben Galatasaray'ın bugünü kadar, gelecek 10 yılını da düşünüyorum.

Dursun Özbek: Bize başarısız, beceriksiz diyorlar. Biz 3 yıllığına geldik, bir bekleyin. Popülist olup günü kurtarabilirdim, amacım bu değil

Dursun Özbek: Real Madrid Başkanı Perez'e sordum. "Kaç yıldır bu kulübü yönetiyorsunuz?" dedim. "Ne bileyim ya?" dedi ve yanındakilere sordu

Dursun Özbek: Perez "17 yıldır başkanım" dedi. Perez'e "Yönetiminizde hiç eski futbolcu, sporcu var mı?" dedim.

Dursun Özbek: Real Madrid başkanı Perez bana "Biz futboldan ne anlarız, yönetimimizde futbolcu falan yok" dedi.

Dursun Özbek: Bunu niye anlattım. Galatasaray'da futboldan anlayan adam yok demesinler, Real Madrid'de de yok.

Dursun Özbek: Denayer'in değerini bana 30 milyon Pound olarak dediler, Market Value'da...

Adam neredeyse 1 sene hoca insanda biraz cesaret, biraz yürek olur be.

Ne baskisi ya, baski olussa ne olacak. Adamlarin seyinde bile degil takim ve basari. Tek dertleri Riva geldiklerinden beri.

Baski olussa Dursun Özbek istifa diye taraftarlar yirtinirken olusurdu. Hala adam ses cikarsin diyorsun, ben de diyorum ki bu adamin takimin basinda kalmasinin tek nedeni ses cikarmamasi ve önüne verilenler ile yetinmesi. Ses cikarsa orada olmaz hala ses cikarsin diyorsun. Adam orada kalabilmek icin sessiz kaliyor iste.

Sezon sonu gidecek adam, zaten gitmeli de bunu anladik artik. Orta saha gelince ya De Jong ya da Tolga kesik yiyecek, Selcuku kesse dört bir yandan saldiriyorlar. Yönetimin burada adama sahip cikmasi lazim eger orta saha alinacak ve Selcuk kesilecekse. Yoksa yine 1 hafta oynamaz sonra yine macin en güzel yerinden maci izlemeye devam eder Selcuk.

İbrahim Seten
beşiktaş kerim frei'ı 2.5 milyon euro'ya ingilteye'ye sattı..
helâl valla..

13 eylül 2015

Dursun Özbek: Sanki Galatasaray'ı yağmalıyormuşuz gibi bir şey yansıtılıyor. "Başkan kardeşini oraya koydu" imajı yaratılıyor.

Dursun Özbek: Ali ve Abdurrahim ile 7 ay birlikte çalışarak bir mucize yarattık.

Dursun Özbek: Ben Ali Dürüst'e, "Sen başkan ol, ben de yardımcın olayım, başkanlık hırsım yok" dedim.

Dursun Özbek: Ali Dürüst şu anda hayatta. Bu söylediklerimi o da doğrulayacaktır. Onun başkan olmasını rica ettim.

Dursun Özbek: Ben başarı odaklı bir insanım. 3 yıl devam edeceğim. Hiç geri dönüşü yok.

Dursun Özbek: Ben Galatasaray'da başarılı olmak zorundayım. Başarısızlık şansım yok. Burada başarısız olursam, özel iş hayatım da etkilenir.

Dursun Özbek: Yok bırakacakmışım, Ünal Abi gelecekmiş, yok şu olacakmış. Hayır arkadaşım. 3 yıl buradayım, sözlerimi yerine getireceğim.

Dursun Özbek: Galatasaray Başkanı olmak için isim olmak yetmez. Başkan olan kişi şikayet etmeden, her şeyi halledebilmeli

Dursun Özbek: Buradan söylüyorum. 3 yıl değil, 1 yılda Galatasaray'ı düzlüğe çıkartırım!

Dursun Özbek: Göğüs reklamı için 1.5 aydır görüşmeler yapıyoruz. Ama sonuca geldiğimizde, teröre yakalandık. Siyasi iktidarsızlık vs.

Dursun Özbek: Ben makine mühendisiyim. Burada da bir mühendislik var. Galatasaray'ı faiz sarmalından çıkarmaya çalışıyorum.

Dursun Özbek: Ben Galatasaray'ın bugünü kadar, gelecek 10 yılını da düşünüyorum.

Dursun Özbek: Bize başarısız, beceriksiz diyorlar. Biz 3 yıllığına geldik, bir bekleyin. Popülist olup günü kurtarabilirdim, amacım bu değil

Dursun Özbek: Real Madrid Başkanı Perez'e sordum. "Kaç yıldır bu kulübü yönetiyorsunuz?" dedim. "Ne bileyim ya?" dedi ve yanındakilere sordu

Dursun Özbek: Perez "17 yıldır başkanım" dedi. Perez'e "Yönetiminizde hiç eski futbolcu, sporcu var mı?" dedim.

Dursun Özbek: Real Madrid başkanı Perez bana "Biz futboldan ne anlarız, yönetimimizde futbolcu falan yok" dedi.

Dursun Özbek: Bunu niye anlattım. Galatasaray'da futboldan anlayan adam yok demesinler, Real Madrid'de de yok.

Dursun Özbek: Denayer'in değerini bana 30 milyon Pound olarak dediler, Market Value'da...

orrroosss

13 eylül 2015

Adamlarin sportif direktoru Zidane di Tursu ( simdi TD ve yeni sportif direktor kim bilmiyorum)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt