Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne baskisi ya, baski olussa ne olacak. Adamlarin seyinde bile degil takim ve basari. Tek dertleri Riva geldiklerinden beri.

Baski olussa Dursun Özbek istifa diye taraftarlar yirtinirken olusurdu. Hala adam ses cikarsin diyorsun, ben de diyorum ki bu adamin takimin basinda kalmasinin tek nedeni ses cikarmamasi ve önüne verilenler ile yetinmesi. Ses cikarsa orada olmaz hala ses cikarsin diyorsun. Adam orada kalabilmek icin sessiz kaliyor iste.

Sezon sonu gidecek adam, zaten gitmeli de bunu anladik artik. Orta saha gelince ya De Jong ya da Tolga kesik yiyecek, Selcuku kesse dört bir yandan saldiriyorlar. Yönetimin burada adama sahip cikmasi lazim eger orta saha alinacak ve Selcuk kesilecekse. Yoksa yine 1 hafta oynamaz sonra yine macin en güzel yerinden maci izlemeye devam eder Selcuk.

Yine mevzu dönüp dolaşıp Selçuk takımı sabote ediyor mı oldu?

ulan Mancini ve Prandelli döneminde de aynı şeyi söylediniz, şimdi de aynısını diyorsunuz. Bi bıkmadınız abi.

Baski altında tutarsa yönetim birşeyler yapabilir. Adam Galatasarayın hocası, belirli gücü var. Kafası çalışıyorsa gücünü yönetimi baskı altında tutarak kullanabilir. Transfer yaptırmk için kullanabilir.

Yönetim geçen sezonu unutmamıştır, kolay kolay kovmazlar.

Ses çıkarmayı cesaret edemiyorsa gitsin. Korkak hocalarla işimiz yok.

ulan Mancini ve Prandelli döneminde de aynı şeyi söylediniz, şimdi de aynısını diyorsunuz. Bi bıkmadınız abi.

Baski altında tutarsa yönetim birşeyler yapabilir. Adam Galatasarayın hocası, belirli gücü var. Kafası çalışıyorsa gücünü yönetimi baskı altında tutarak kullanabilir. Transfer yaptırmk için kullanabilir.

Su ana kadar yedek kaldiginda en fazla tantana cikan tek oyuncu oldugu icin insanin midesi bulaniyor

Son düzenleme:
strese gerek yok riva ve floryadan az para gelsin 2 sene sonra satılır kulüp rus ya da arap alır yönetenler değişir bizim için bir şey değişmez...o hırsız liseliler düşünsün nasıl olsa halka açmayacaklar kulübü

Nedense bu haberler hep bizim hakkimizda cikiyor. Kibirbahce ile Kargalar sanki para basiyor gibi sadece bizim hakkimizda.

Muhtemelen onlarda da benzer sorunlar varda bizde bu aralar bu haberler çok çıkmaya başladı.

Bu adamlar deli midir, aptal mıdır anlayamadım.
Bir ara Fetocu Dumankaya sponsor olmuştu, şimdi de Surat Kargo.
Kulube fayda değil, zarar verir. :((

Dumankayada haklısın da,Kaynak Holding şirketlerine 1 sene önce kayyum atandı,FETÖ'den temizlendi.Yine de spekülasyon olmaması için yapılmamalıydı,ona katılırım.

Ne sabotaji yahu ne sacmaliyorsun? Bu haliyle Selcuku tribüne yollamak lazim ama buna yönetimin de el atmasi lazim.

Fener macinda yedekte oynadi diye yer yerinden oynadi yine. Sonra Selcuk bizim oyuncumuz su bu cok özel biri vs diye konustular.

AAlZn9V.img

AAlZ9Vz.img

Sergen Zeren

Dursun Özbek: Mehmet Özbek için "Başkanın kardeşi" yazılıyor. Bu komiktir.

memet özbek olsam küserim bu ne :D :D

Mertesacker 2018e kadar uzatmis sozlesmesini.

*********************'ye göre Dzeko icin 10 Milyonu gözden cikarmisiz.

Adamlar oturdugu yerden haber yapip para kazaniyor. Ne güzel bir is ya. Tüm gün otur otur yalan haber yaz.

ne güzel günlerdi be

Hagi, Ümit Davala ve "Atmayın Lan" Hiero // Santiago Bernabeu

BFfTuJ8CYAAB7GN.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt