Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan hay böyle işi calleri de gitti kin gelicek olum bu takıma mr99 ünlü forvet diyordu birde

Elazig macinin özetini izledim de Podolski dördüncü golde ne yapmis öyle

Ayrica Erenin kendi adina attigi ilk golde ki hareketi ondan beklenmedik bir hareket

Bu ligden oyuncu alınmaz sadece visca ve pintoyu alırım ben ama yönetim alamaz.

Muslera

Linnes-Ahmet-Hakan-Carole

De Jong-Selçuk

Rodrigues-Sneijder-Bruma

Podolski

Kötü degil aslında bizim kadromuzda yetersiz.​

Muslera

Linnes-Ahmet-Hakan-Carole

De Jong-Selçuk

Rodrigues-Sneijder-Bruma

Podolski

Kötü degil aslında bizim kadromuzda yetersiz.​

Ortadaki 2limiz çok kötü. Daha doğrusu selçuk o kadar kötü ki yanındaki adamda sanki kötüymüş gibi maçı bitiriyor.
Hakan balta yerine daha sağlam bir stoper olmalı aslında Chedjou biraz adam olsa Ahmet - Chedjou gereken sertliği sağlarlar. Ama Chedjou bitti artık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ashampoo_Snap_2017.01.20_13h00m09s_009_.webp
Peki güzelde bunun yabanci siniri ile ne alakasi var? Siz yine alt yapiya gerekli yatirimlari yapin, yetisen türk oyuncu daha iyi ise zaten yabanci oyuncudan formayi alir.

Size biri alt yapiyi sallayin, yabanci oyuncu transfer edin diye dayatiyor mu?

Asil dogru düzgün alt yapidan neden hic oyuncu cikmiyor bunu bir sorun kendinize

Son düzenleme:
Milletin efsanesi Totti,Giggs,Buffon,Iniesta bizim ise Sabri. Keske soyle biraz yetenekli bir oyuncumuz olsaydida 40 li yaslarada kadar oynasaydi biz de saygi duyardık

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hadi sabri ile tribünlerin dalgasına takıldığını cümle alem biliyorda benim en cok zoruma giden ciddi ciddi Selçuk Inan'ın bizim efsanemiz olarak anılacak olması.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Las Palmas a oyuncu kaptiran yonetime ne demek lazim simdi?

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

West Ham United'ta oynayan Jonathan Calleri'nin babası Guillermo Calleri Galatasaray'dan teklif aldıklarını ve görüşmeler sürdüğünü açıkladı.

23yaşında olan Jonathan'ı Arjantin spor sevenleri Javier Saviola'ya benzetiyor. İngilizler ise bir kaç ay önce yeni Agüero manşetleri attı.

tiago-pinto-of-osmanlispor-celebrates-with-teammates-after-scoring-a-picture-id584255724

Karizmalı futbolcu kardeşimizi arzu edilmesi gereken seksi kulübümüze davet edelim. :ka21:

Calleri bize gelmeyip Las Palmas'a gidiyorsa hiç gelmesin zaten

dursun başkanıma güvenin. Ne yapar eder yine bombayı patlatır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt