Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan Poldi şu takımdan gitte Erene kalalım burunları sürtsün bu konuşanların sonrada yine konuşacaklar mı

Ebenezer Ofori tolganın yerine :D

Valla reis çok çok iyi olurdu De Jong-Selçuk yerine adam akıllı 2 ortasahamız olsa genç dinamik 2 topçu

Ama aklım çok karıştı birgün stoper diyorlar diğer gün orta saha dediler sonradan yine stoper-forvet dediler
Bugün bir ince işler peşindeydim uzak kaldım Allah bilir yine neler attılar ortaya

Enes nerelerdesin kardeşim takımdan ümidi kestinmi yoksa mübarek :)

Reis bugün ince işler peşindeydim yengene vakit ayırdım bir karışık durumlar varda

Neyse zaten yönetimden filan ümidi kestimde takımdan ümidimi kesmem reis hayatta yav bir Galatasaray'ımız var zaten

Alanyaspor, Yunanistan'ın PAOK takımında forma giyen stoper Giorgios Tzavellas ile anlaştı.

Valla reis çok çok iyi olurdu De Jong-Selçuk yerine adam akıllı 2 ortasahamız olsa genç dinamik 2 topçu

Ama aklım çok karıştı birgün stoper diyorlar diğer gün orta saha dediler sonradan yine stoper-forvet dediler
Bugün bir ince işler peşindeydim uzak kaldım Allah bilir yine neler attılar ortaya

Az önce denk geldim ben de, ilaç olur ilaç bize...

Burda geyik muhabbeti çevirip Galatasaraylıların duyguları ile oynayanları geyikler kovalasın

Musap Aydinli karşim hangi ara ceza yedin gene. üzüyorsun beni.

Öğlen kahvede söylediler, Musap ceza aldı , dediler
Ne kolay söylediler!
Sanki dev bir taş ocağını
Kökünden dinamitleyip üstüme devirdiler!
Ah ulAn Musap...

Bukadar heycan olduguna göre babayaroya h.o demek düser

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Bir takımın orta sahası bir kişi eksikse diğer bölgeler müthiş olsa ne olur ya. O orta sahayla biz hiçbir takıma üstünlük kuramayız açık net. İsmini vermek istemediğim gerizekalının kaptırdığı her top kontra atak oluyor...

Abdullah Avcı: "Ben diyorum ki U21 ligini kaldıralım, oyuncular 2. veya 3. liglerde oynasın, profesyonelleşsin. Bu proje uygulanmadı."

Haklı. Bir halta yaramıyor U21 ligi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt