Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DH2QswaXYAAYZF9.jpg

:D

Gibbs falan hikaye.Asamoah olmazsa şinanay.Ne yapıp edip bizim Asamoah ı almamız lazım nokta net.

marottanın belirsiz acıklamalarını önemsemeyin.lictistenier kalıyo,asamoahı yollıycaklar .öglen de koydum haberi.anlaşma 7 milyon avro.ayrıca spinazzola son güne kadar hala juventusa gidebilir.

boşuna karalar baglanıyo.çok yüksek ihitmal diye cenk ergun kendi dedi.gerekirse son güne kadar bekliyceksiniz asmaoahı.

Asamoah sonuna kadar zorlanmalı olmazsa kıytırık bi transfer yapmaktansa hiç yapmayalım daha iyi

Asamoah hem sol taraf hem de orta ikili için ciddi alternatif olacaktı. Şampiyonluk için kilit adam yazık olur gelmezse.

Asamoah transferi olmalıydı. Bu adam gelecek diye hazırladık kendimizi eğer gelmezse büyük hayal kırıklığı olur. Bu herif gelsin başka transfer olmasın istemiyorum.

Juve de ne şerefsiz bir kulüptür arkadaş illa bize uyuzluk yapacaklar. Juve'ye baskı yapması ve gönülsüz olduğunu tekrar tekrar belirtmesi için Asamoah ile temasa geçmek lazım. Bence Asamoah gerçekten bize gelmek istiyorsa gelir diye düşünüyorum.

Tamam gelmezse kepenkleri kapatalım o zaman, böyle mantık olmaz. Herşeyin bir B planı vardır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

16 gün kalmış.Asamoaha denk bir alternatif bulabilecek miyiz? Umarım 3 bölgede oynayabilen bir sol bek buluruz.Orta saha ve kanat alternatifimiz de yok çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt