Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gelecek de her acıklamaya balıklama atlarsanız olmaz.spinazzola kalmak istemiyo.laxaltı almak üzereler.her an herşey olabilir ama spinazzolaya da baglı degil bu transfer artık.strootman da juventusa transfer olacak.secenegi cok juventusun.

16 gün kalmış.Asamoaha denk bir alternatif bulabilecek miyiz? Umarım 3 bölgede oynayabilen bir sol bek buluruz.Orta saha ve kanat alternatifimiz de yok çünkü.

Orası öyle. O tipte bir adam bulamazsın ama en azından sol beke çözüm bulabilirsin. Gibbs, Baba Rahman gibi oyuncular var. Asamoah'ı da şimdiden ayarlayıp ön anlaşma yaparsın ve sene sonu bedavaya imzayı attırırsın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan ben bu Spinazollayı sol ayaklı sol bek sol kanat biliyordum yaw adam sağ ayaklı devşirmeymiş

Hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Juventus, Lichtsteiner'i takımda tutacak ancak Asamoah, Galatasaray'a gönderilecek. Anlaşma 7-8 milyon Euro. (Corriere dello Sport)

öğlenki haber : ) relax

Orası öyle. O tipte bir adam bulamazsın ama en azından sol beke çözüm bulabilirsin. Gibbs, Baba Rahman gibi oyuncular var. Asamoah'ı da şimdiden ayarlayıp ön anlaşma yaparsın ve sene sonu bedavaya imzayı attırırsın.

Asamoah ın gelmek istediği apaçık.Gibbs kiralık olsa güzel olur ama sanmıyorum.

KAP - Sermaye artırımı sonucunda Sportif A.Ş'ye, Galatasaray SK Derneği'nden 57 M ₺ & halka açık paylardan 30 M ₺ nakit girişi sağlanmıştır.

para da gelmiş yine :D

Asamoah icin bonuslarla beraber 6.5'tan fazla vermesinler

Juve'yi surundurek hayvan herifler para harcamiyor zaten

Büyük takımlar maalesef her bölgede en az 2 tane iyi oyuncu istiyor. Yerine almadan bırakmak istememeleri doğal. Bence bizim Clichy'i zamanında alıp şimdi hiç dert çekmemiz lazımdı, bedavaya kaçırdık adamı. Şimdi gel son günlerde adam kovala

Asamoah gelmiyor :

Marotta: Atalanta ile anlasamadik . Spanizolla bir yil daha orada kalcak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt