Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kwadwo Asamoah:Juve'nin inadını aşmak cidden zor.Bırakmamak için kırk takla atıyorlar.Oyuncunun kulübünü ikna etmesi noktasında bekleniyor
Kraker yazmıştı bunu dün

Sol bek bulamıyorsak bütçeyi stopere ayıralım. Adam gibi bir stoper alalım. Vida değil ama bu, hızlı bir stoper

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

En son efsane 96-2000 takımı böyle basıyordu rakibe..
İnanılmaz gerçekten zevkten dört köşe oldum iki maçta da..
Aman inşallah bozmazlar daha çok maçımız var..

sol tarafa mutlaka oyuncu almak lazım asamoah kalitesinde olamasa da sol bek ve sol açığa genç potansiyelli 2 isim bakılablir

Fenerbahçe transferin son günü Lens'i kiralamıştı. Son güne kadar kiralık kovalamak lazım. Tabi önce Asamoah'ı aldıktan sonra.

Asamoah çok çok iyi olur, Tudor saçmalamazsa ve yok yere oyuncularla sorun yaşamazsa Asamo ile birlikte takım durdurulamaz olabilir

Asamoah transferi ne aşamada bilmiyorum ama dünyadaki tek sol bek Asamoah değil bende gelmesini çok fazla istiyorum ama bu saatten sonta bekleyecek çok zamanımız yok eğer dedikleri gibi 7-8 m teklif verebiliyorsak Asamoah olmazsa Gıbbs var Emerson-M. Layún-Jaume Costa-Marvin Plattenhardt-A. Baba-Jonny Castro-Durmisi

Bir ton sol bek bulunabilir piyasa da ...

Real, Barca, Arsenal,ManU, Chelsea takimlarindan oyuncu kiralamak lazim.

Biz neden kiralık oyuncu almıyoruz anlamış değilim takımın sol ayaklı stopere sol beke sol kanata yedek forvete ihtiyacı var. Erenden bir halt olmaz ağır topu kafasına ayağına bekleyen saçma sapan bir adam.

Aslolan Galatasaray'dır

Asamoah transferi ne aşamada bilmiyorum ama dünyadaki tek sol bek Asamoah değil bende gelmesini çok fazla istiyorum ama bu saatten sonta bekleyecek çok zamanımız yok eğer dedikleri gibi 7-8 m teklif verebiliyorsak Asamoah olmazsa Gıbbs var Emerson-M. Layún-Jaume Costa-Marvin Plattenhardt-A. Baba-Jonny Castro-Durmisi

Moreno iş yapar mı?

Asamoah ile iki mevkiyi kapatabiliyoruz ama.

S.A.

XGltYWdlc1xjb250ZW50XDgyMTIwMTcxMTQxMzFfa3dhZHdvYXNhLmpwZ3wzMDB8MTgwfDgvMjEvMjAxNw==.jpg

Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt