Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Brezilya liginde hiç sol bek yok mu? İyi bekler oradan çıkıyor genelde

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Asamoah çok iyiydi ya hem sol bek hem sol iç hem orta saha almış olacaktık, sağlık olsun bu kadroda yeter zaten ama işte hocalık meziyetine daha çok işimiz düşecek o konuda oldukça soru işareti hala.

Ve birde Imbula çok içimde kaldı olurda Belhanda veya Badou 'yu iyi paralara satabilirsek kesinlikle bir kere daha zorlatalım Imbula için bu sefer bonservisiyle ...

Durmisi çok büyük paralara satabileceğimiz bir adam. Yanılmıyorsam Marcelo'dan sonra en çok kilit pas atan savunma oyuncusuydu La Liga'da. Hücumda çok etkili.

Sol bek konusunda

Asamoah>Gıbbs>J.Costa>A.Baba

Şekilde gitmekte fayda var ama şu Antalya maçına kadar yetişsin artık birisi ...

Costa içinde Villarreal veto çekti diyorlardı tüm kapılar Gibbse çıkıyor

Durmisi çok büyük paralara satabileceğimiz bir adam. Yanılmıyorsam Marcelo'dan sonra en çok kilit pas atan savunma oyuncusuydu La Liga'da. Hücumda çok etkili.

Ama defansı inan bana çok büyük sıkıntı reis. ben defans oyuncuları için olmazsa olmaz olarak görüyorum defans becerisini defans yapamatıktan sonra isterse her açtığı orta tak adamın ağzının içine olsun isterse her maç gollük pozisyonlar yaratsın boş benim için

Mesela bir forvet düşün reis gol atamıyor hücumca çok etkili değil ama defansa iyi yardıma geliyor filan diye onu almak istemez kimse aynı şey defans oyuncularında da geçerli bence

Muz orta yapabilen kademeye adam kaçırmayan sol bek istiyorum

Güney Amerikalı sol bekler genelde iyi oluyor. Yok mu bir tane? Onların fiyatları da 6-7 m falan oluyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Asamoah ı alalım şu transfer kapansın artık :)) Asamoah yak geeeel.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt