Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Callejon çaktı
Wesleyspor 0 - 1 Napoli
Wesleyspor 0 - 1 Napoli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Callejon çaktı
Wesleyspor 0 - 1 Napoli
Ve bu iş biter. 4 gol atmaları imkansız
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
asamoah konusunda ben hala olumsuz degilim nedenide adam sözlesme uzatma teklifini reddetti ki bu yüzden mutsuz oyuncuları tutmayacaz dendi
bizim verdigimiz maasın yarısını bile kazanmıyordur karaoglan
gibbs ise tamamen hayal
2,3 gundur Gibbs yazip duruyorsunuz, gercekci olalim, ingiliz futbolcular buraya gelmez, hele de premier lig takimlari dururken Gibbs buraya hayatta gelmez.
Haydi bakalımGalatasray'ın, İstanbul'da görüştüğü sürpriz ismi saat 00.00'da @turkfutbol açıklıyor. Takipte kalın...
Gibs zaten hayal olsunAsamoahın kılı etmez. Ben izledim hiç beğenmediğim bir oyuncu. TR liginde katkılı olur ama kısıtlı. Asamoah ile kıyaslanamaz.
Nani mi acepGalatasray'ın, İstanbul'da görüştüğü sürpriz ismi saat 00.00'da @turkfutbol açıklıyor. Takipte kalın...
Fatih abi bu kaynak iyimidir ?Galatasray'ın, İstanbul'da görüştüğü sürpriz ismi saat 00.00'da @turkfutbol açıklıyor. Takipte kalın...
Asamoah kesin gelmiyor mu haber sitelerine baktım öyle birsey yok.. bence is asamoahta bitiyor 6 m e bonservis hayır demez juve koca juve sol bek mo bulamıyor kardeşim saçmalık.