Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okoNMQ.jpg

Nice çok etkisiz. 3 pası yan yana yapamıyorlar. Sahasında bu kadar etkisizlerse yuh yani. Balo Sne var dicemde onlarda bitik.

asamoah konusunda ben hala olumsuz degilim nedenide adam sözlesme uzatma teklifini reddetti ki bu yüzden mutsuz oyuncuları tutmayacaz dendi

bizim verdigimiz maasın yarısını bile kazanmıyordur karaoglan

gibbs ise tamamen hayal

asamoah konusunda ben hala olumsuz degilim nedenide adam sözlesme uzatma teklifini reddetti ki bu yüzden mutsuz oyuncuları tutmayacaz dendi

bizim verdigimiz maasın yarısını bile kazanmıyordur karaoglan

gibbs ise tamamen hayal

Gibs zaten hayal olsun :D Asamoahın kılı etmez. Ben izledim hiç beğenmediğim bir oyuncu. TR liginde katkılı olur ama kısıtlı. Asamoah ile kıyaslanamaz.

2,3 gundur Gibbs yazip duruyorsunuz, gercekci olalim, ingiliz futbolcular buraya gelmez, hele de premier lig takimlari dururken Gibbs buraya hayatta gelmez.

Asamoah kesin gelmiyor mu haber sitelerine baktım öyle birsey yok.. bence is asamoahta bitiyor 6 m e bonservis hayır demez juve koca juve sol bek mo bulamıyor kardeşim saçmalık.

Cenk Ergünü Torino ya gönderelim.
Juventus Transfer Ekipine yardım etsin.

Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ?

Galatasray'ın, İstanbul'da görüştüğü sürpriz ismi saat 00.00'da @turkfutbol açıklıyor. Takipte kalın...

Gibs zaten hayal olsun :D Asamoahın kılı etmez. Ben izledim hiç beğenmediğim bir oyuncu. TR liginde katkılı olur ama kısıtlı. Asamoah ile kıyaslanamaz.

hayır aslında gibbs cok iyi bir bek ama ofansif bir bek klasik wenger adamı caner erken tarzı bir adam ofansı cok iyi

fakat savunması gercekten kötü heleki bizim lig icin

bizim lige savunması iyi adam yiyen cins adamlar lazım

Asamoah kesin gelmiyor mu haber sitelerine baktım öyle birsey yok.. bence is asamoahta bitiyor 6 m e bonservis hayır demez juve koca juve sol bek mo bulamıyor kardeşim saçmalık.

aynen,adam gitmek istiyor bu cok acık cünkü sözlesme uzatalım dediler kabul etmedi onun dısında gittiler onun bölgesine matuidiyi aldılar

acık acık sen anca yedek olursun diyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt