Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Anlamını bozuyorsa birleşik, bozmuyorsa ayrı yazılır de-da. Bunu demek istemiş.ne demek istedin dostum anlayamadım
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anlamını bozuyorsa birleşik, bozmuyorsa ayrı yazılır de-da. Bunu demek istemiş.ne demek istedin dostum anlayamadım
Almanya'da okudum, Türkçe dersi vardı seçmeli ama bu kadar öğretmediler. Bende pek bu kadar detaylı bilmiyorum, bu yüzden yanlış yapıyorsak kusura bakmayın bu konulara dikkat eden renktaşlar.Anlamını bozuyorsa birleşik, bozmuyorsa ayrı yazılır de-da. Bunu demek istemiş.![]()
telefonun klavyesi yüzünden dostum. Otomatik tahmin falan çeviriyor sözcükleri sonra ayırıyor her şeyi düzeltene kadar ohooAnlamını bozuyorsa birleşik, bozmuyorsa ayrı yazılır de-da. Bunu demek istemiş.![]()
ne demek istedin dostum anlayamadım
asamoah ve gibbs'e takılırsan daha iyi olur, mesele onlarAsamoah da iyi Gibbs de iyi derken yaptığın yazım hatasına çok takılıyorum ben
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Türklerin çoğunluğu da bilmiyor nop.Almanya'da okudum, Türkçe dersi vardı seçmeli ama bu kadar öğretmediler. Bende pek bu kadar detaylı bilmiyorum, bu yüzden yanlış yapıyorsak kusura bakmayın bu konulara dikkat eden renktaşlar.
TeşekkürlerTürklerin çoğunluğu da bilmiyor nop.
Bodladığım kısımda de ayrı yazılması gerekiyor. Çünkü de'yi çıkardığında anlam bozulmuyor. ''Ben pek bu kadar detaylı bilmiyorum.'' Anlamda bir bozukluk yok.
Ama mesela: ''Kalemliğin bende kalmış.'' dediğinde birleşik yazman gerekiyor. ''Kalemliğin ben kalmış''. Gördüğün gibi anlam son derece bozuluyor.
Bu işi ayırt etmenin en kolay yöntemi bu. Aklında bulunması için yeri gelmişken yazayım dedim.
Biletler bitmis mi tamamen?
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

asamoah ve gibbs'e takılırsan daha iyi olur, mesele onlar![]()

Ki eki de sıkıntılı ?Dahi anlamındaki -de eki kadar kafana taş düşsün renktaş
Önemli bir konu ama takıntı haline getirmemek lazımİşte ben hep aynı şeyi yapıp asıl olayı kaçırıyorum bro, ama gözlerim kanıyo baktıkça
Kaç yıllık OKB'liyim onu ben bile çözemedim.
çok siniriniz bozuluyor mu bu tip hatalar görünceKaç yıllık OKB'liyim onu ben bile çözemedim.![]()
Önemli bir konu ama takıntı haline getirmemek lazım![]()

Yani kişiden kişiye değişen bir durum. Her insanın takıntıları farklı oluyor. Kendimden bahsedecek olursam, diğer üyelerin yazım hatalarında sinirim bozulmuyor da, kendi hatalarımı görünce onu kesinlikle düzeltme ihtiyacı duyuyorum. Eğer erken fark ediyorsam nop, fakat 15 dk geçmiş ise evet baya sinir krizi oluyor o durum.çok siniriniz bozuluyor mu bu tip hatalar görünce![]()
abv asamoah