Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani kişiden kişiye değişen bir durum. Her insanın takıntıları farklı oluyor. Kendimden bahsedecek olursam, diğer üyelerin yazım hatalarında sinirim bozulmuyor da, kendi hatalarımı görünce onu kesinlikle düzeltme ihtiyacı duyuyorum. Eğer erken fark ediyorsam nop, fakat 15 dk geçmiş ise evet baya sinir krizi oluyor o durum. :D
Bende de var OKB denen illet. Evden çıkarım arabaya binerim sonra "kapıyı kapattım mı?" sorusu gelir aklıma tüm günüm mahvolur . Bunun bir problem olduğunu, sıkıntı olduğunu kabul ettikçe geçiyor yavaş yavaş.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende de var OKB denen illet. Evden çıkarım arabaya binerim sonra "kapıyı kapattım mı?" sorusu gelir aklıma tüm günüm mahvolur . Bunun bir problem olduğunu, sıkıntı olduğunu kabul ettikçe geçiyor yavaş yavaş.

Bende hiç bir şey milim yamuk olmayacak

Yani kişiden kişiye değişen bir durum. Her insanın takıntıları farklı oluyor. Kendimden bahsedecek olursam, diğer üyelerin yazım hatalarında sinirim bozulmuyor da, kendi hatalarımı görünce onu kesinlikle düzeltme ihtiyacı duyuyorum. Eğer erken fark ediyorsam nop, fakat 15 dk geçmiş ise evet baya sinir krizi oluyor o durum. :D

Ya benim olayım sadece de eki galiba

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bende hiç bir şey milim yamuk olmayacak
En sıkıntılısı o ya. Bende varmış gibi hissediyorum ama düzenli birisi de değilim aslında. Arada takılıyorum şekillere, rafta duran kitaplara falan.. sıkıntılı iş.

Eğer kapıyı kapattım mı'dan ibaret ise şanslısın. Bende çok daha ileri safhada. :)

En sıkıntılısı o ya. Bende varmış gibi hissediyorum ama düzenli birisi de değilim aslında. Arada takılıyorum şekillere, rafta duran kitaplara falan.. sıkıntılı iş.

Sorma renktaş, bir keresinde yeni aldığım televizyonu duvara asana kadar duvarı delik deşik ettim

Eğer kapıyı kapattım mı'dan ibaret ise şanslısın. Bende çok daha ileri safhada. :)
Aynı düşünceye takılı kalmak, aynı olayın üstünde çok uzun süre düşünmek falan... bir süre sonra negatif, ruh hastası biri yapıyor insanı bu. Dikkat edebildiğimce koruyorum kendimi dikkate almamaya çalışıyorum o düşünceleri.

Aynı düşünceye takılı kalmak, aynı olayın üstünde çok uzun süre düşünmek falan... bir süre sonra negatif, ruh hastası biri yapıyor insanı bu. Dikkat edebildiğimce koruyorum kendimi dikkate almamaya çalışıyorum o düşünceleri.

Normal değiliz zaten o kesin. :D

Normal değiliz zaten o kesin. :D
Galatasaray iyi olduğu sürece rahat oluyorum ama. Stresimi alıyor bu takım. Futbol maçlarını izlemek falan rahatlatıyor bayağı. Gomis vurdukça 2-3 gün kafam rahat oluyor son zamanlarda

İyi kadro kurduk, bir iki nokta atışıyla çok daha efektif olur kadro. En önemli transfer de asamoah inşallah gelir. Ayrıca başlığın sessizliği hoş değil millet okb hallerini konuşuyor baksanıza :(

Başakşehir, Selçuk'u almaz. Abdullah Avcı, Selçuk'u bundan daha iyi durumdayken yedek bırakmış adam. Emre'yi yollayıp onu alır mı hiç? O kadar salak değildir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

unnamed.webp

images (15).webp

images (11).webp

Umarım asamoah ın parçalı ile çekilmiş duvar kağıdımız da olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt