Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fiko Almanya deplasmanına seyirci yeri istemeyeceğiz çünkü o riske girmek istemiyoruz demiş. Tabii kendi de biliyor Almancıların mal olduğunu :D

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şaka yaptığını düşünüyorum ama ciddiye alanlar olabilir. Ağır olmuş biraz

#yuvanadönselçuk

Bizim bir tane de sürprizimizin olması lazım acaba ne oldu o iş Cenk Ergün ün açıklamasından sonra ses seda çıkmadı hiç

Şaka yaptığını düşünüyorum ama ciddiye alanlar olabilir. Ağır olmuş biraz

#yuvanadönselçuk

Almanya veya oraya yakın bölgelerde Türk takımlarının oynadığı maçlarda maganda tipler hep olay çıkarıyor. Genel anlamda söylemedim

ben vidayı milli takımda görüp begenmistim ama 1-2 milyon bonservisi bırakmaz bence kiev
sahsen isterim ama eminde degilim,neden misal baska talibi yok avrupadan

denayer hızlı ve teknik ama cok yanlıs takıma gitti ve level atlayamadı o yüzden yatırama degermi emin degilim

Bende de denayer konusunda tereddütler var ama bizim için havalimanında yatan adam bu takıma gelince bütün yüreğini sahaya koyar buna güvenebiliriz yanında da lider maicon olduğu sürece performansı çok yükselebilir

Almanya veya oraya yakın bölgelerde Türk takımlarının oynadığı maçlarda maganda tipler hep olay çıkarıyor. Genel anlamda söylemedim

Ben anladım renkdaşım da sonra gereksiz nabız yükselmeleri olabilir diye yazdım.

#yuvanadönselçuk

transfer süresi 8 eylülde bitiyor. sona kalıp da pazardaki satılmayan elde kalmış çürük domateslere mecbur olmamalıyız.
bu kadar para harcadın emek verdin bir iskelet kurdun bari sonunu getirin de yaptıklarınız boşa çıkmasın . sol bek , stoper sinan giderse de kanat/forvet tarzı adam mutlaka alınmalı . biz bunu düşünüyorsak yönetim defalarca düşünmüş akıl verilmiştir.

-------------------------Muslera----------------------------

-Mariano--------Maicon--------Serdar-------Asamoah--

--------------Fernando-----------Ndiaye------------------

-Feghouli---------------------------------------Belhanda--

----------------Jovetic-----------Gomis---------------------

ligi katlederiz.

Di marzio çoğunlukla bu saatler de asamoah ve juventus'la ilgili haber giriyor bence az sonra höwedes olayını gireceklerdir

DIBiqJCXYAAjJHh.jpg

bjkye gidiyor herhalde ://

Jovetic in menejeri İspanya basınına konuşmuş bu gün;Sevilla teklif yaptı,bir hafta süre istediler ama bizim o kadar kaybedecek zamanımız yok.Bir çok takımdan teklif aldık ve değerlendireceğiz demiş.Tahminim Sevilla ya olumlu cevap vermeyen bir oyuncu Türkiye yi hiç düşünmez...Ama oyuncu tipi olarak tam istediğimiz çok yönlü isimlerden biri.Keske bizim olsa??????

tinerciler resmen dilencilikle vidayı aldılar biz olsak 5-6 milyon verirdik

adamlar ölücülükte cıgır actı resmen

Vida öyle üst düzey bi stoper değil ama yoklukta iş yapardı gelseydi

Jovetic in menejeri İspanya basınına konuşmuş bu gün;Sevilla teklif yaptı,bir hafta süre istediler ama bizim o kadar kaybedecek zamanımız yok.Bir çok takımdan teklif aldık ve değerlendireceğiz demiş.Tahminim Sevilla ya olumlu cevap vermeyen bir oyuncu Türkiye yi hiç düşünmez...Ama oyuncu tipi olarak tam istediğimiz çok yönlü isimlerden biri.Keske bizim olsa������
Joveticin yillik kazanci 4m. Sevilla açiklama yapmis o parayi veremeyiz diye. Demekki 2,5-3m teklif etmisler.

yanliz yarin puan kaybedersek millet cildirir yine cunku ostersunds takimi oynadimiz osmanli ve kayseridende iyidi
Ostersund bu gün Paok u 2-0 yenip gruplara kalmış.Bizim Ostersund maçında Tudor Hoca nin çözemediği olay; taktiksel olarak her şeyi yaptım, oyuncu kadrosu yetersiz düsüncesiydi.Halbuki takımdaki Selçuk,Yasin,Sinan başta olmak üzere Tudor u göndermek için takımı bilerek sabote ettiler...Ama bu gün Aykut Hocanın basindan kaçıp korkakligini görünce Tudor Hocamla gurur duydum.Cikti en ağır sorulara cat cat adam gibi cevap verdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt