Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.010
- 1.469
- 1.853
Yaw baba birakin vida vasat adam tursusunu kursun fiko
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ostersund bu gün Paok u 2-0 yenip gruplara kalmış.Bizim Ostersund maçında Tudor Hoca nin çözemediği olay; taktiksel olarak her şeyi yaptım, oyuncu kadrosu yetersiz düsüncesiydi.Halbuki takımdaki Selçuk,Yasin,Sinan başta olmak üzere Tudor u göndermek için takımı bilerek sabote ettiler...Ama bu gün Aykut Hocanın basindan kaçıp korkakligini görünce Tudor Hocamla gurur duydum.Cikti en ağır sorulara cat cat adam gibi cevap verdi.
hangi kanal?İki genç ve iyi Galatasaraylı Uğur Karakullukçu ve Ilgaz Çınar ekranda. İzleyelim, gecemiz güzel olsun.
Kimseye hele hele çürük domateslere mecbur kaldığımız felan yok kadromuzun zaten bi iki nokta atışına ihtiyaci var hatta asamoah bile şampiyonluk icin yeterli olacaktır. Son günlerde eger yapilirsa yapılan transfer fırsat transferi olacaktır kanımca.transfer süresi 8 eylülde bitiyor. sona kalıp da pazardaki satılmayan elde kalmış çürük domateslere mecbur olmamalıyız.
bu kadar para harcadın emek verdin bir iskelet kurdun bari sonunu getirin de yaptıklarınız boşa çıkmasın . sol bek , stoper sinan giderse de kanat/forvet tarzı adam mutlaka alınmalı . biz bunu düşünüyorsak yönetim defalarca düşünmüş akıl verilmiştir.
hangi kanal?
Sabotaj hissiyatı gerçek Galatasaray taraftarının hepsinde hakim.İste elinde belge olmayinca ortaya koyamayip kadro dışı yapamıyorsun.Şike gibi bir durum.Burda sahaya da yansıdı ama yine de dikkatli olmak lazım bu Türk sabatojci oyuncu tayfasina.Bunu bende baya söylemiştim kesinlikle sabotaj var eğer ki tudor gitse yerine yerli bir hoca gelecekti ve kadrodaki yerleri garanti olacaktı. Şimdiyse hepsi yedek kaldı hak ettiği yerleri buldular tudor hocam kendini yedirmedi :asd22:
Benedikt Howedes to Juventus could be close to a done deal but the bianconeri are hesitant at the moment. They have an agreement with the player and also with Schalke, who will accept a loan for 2-3 million euros with an option to purchase for 7-8 million. They have not yet finalized with Schalke, as they might be waiting for other options on the market. At the moment the player is in their grasp and a deal could be completed.
vida ayağı kalas çok yavaş bir stoper. kademe ve tek müdahale anlamında iyi.
malesef büyük takımlarda oynamak için ya hepsinin iyi ya da bir tanesinin vasat olması lazım.