Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1.haftadan 34. haftaya kadar lider gitme fantazim var. 2012/13'de ilk 2 hafta harici 32 hafta lider gitmiştik. Bu sene lider başladık lider bitiririz inşallah.

YNA7Qk.webp

takımda yılkı atı serdar en kritik pozisyonda her mac bu macmı acaba diye bekliyoruz,bu sekilde sezon gitmez de bitmez de

Bunu buraya da bırakayım da gören herkes girip raporlasın, ciddi bir sıkıntı var ortada üstü kapanmasın 750k takipçisi var bu piç kurusunun.

DHtE0KsXkAAQLbp.jpg

Gökhan Saral: Mahmut Uslu son derece alkollüydü.
Rasim Ozan: Her zaman olduğu gibi.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sinan akıllı olacaksa kalsın diyeceğim de yaptıkları affedilir de değil normalde.

Çok ciddi özür dileyip, sahada 5 dakika bile oynasa dişini tırnağına taktığını göstermeli kalmak istiyorsa.

Asamoah şart. Gelirse şampiyonluk şansımız %10 artar. O derece kritik bir mevki ve oyuncu.

-----------------------Muslera---------------------------

-Mariano--------Maicon--------Serdar-----Asamoah--

--------------Fernando----------Ndiaye-----------------

-Feghouli---------------Belhanda----------Rodrigues--

-----------------------Gomis------------------------------

2. kadro

-------------------Muslera-------------------------

-Mariano---Maicon--------Serdar--------Linnes--

------------Fernando-----Asamoah----------------

-Feghouli-------------Ndiaye----------Belhanda---

-----------------------Gomis-------------------------

İkisini de oynarız.
Sinan konusunda doğru diyorsun ama ne olursa olsun o forma üstünde olan oyuncu yuhlanmaz Kayseri maçında ayıp edildi benim şahsi fikrim.

besiktas ve fenerin su halini görünce asamoah ve vida'yi da alsak diyorum...........

Sinan konusunda doğru diyorsun ama ne olursa olsun o forma üstünde olan oyuncu yuhlanmaz Kayseri maçında ayıp edildi benim şahsi fikrim.

Kimlere ayıp edilmedi ki. Hasan Şaş'ın kafasına 6 aylık sakatlıktan döndüğünde saksı mı ne fırlatılmıştı. Kimler yuhalandı. Gönül koyacaksa onlar koysun. Geldiler hepsi sonra antrenör olarak. Sinan kim abi? Ne vermiş de neyin tribine giriyor.

Bunu buraya da bırakayım da gören herkes girip raporlasın, ciddi bir sıkıntı var ortada üstü kapanmasın 750k takipçisi var bu piç kurusunun.

DHtE0KsXkAAQLbp.jpg
hesabı gizliymiş ama spamladım herkes ciddiye alsın siyahi oyuncuların en büyük korkusu ırkçılık kesinlikle izin vermemeliyiz.

Ömür boyu sürecek.Asla tükenmeyecek Sarı Kırmızııı sevdamıız

O Hakan Hepcan denen puştun telefonu twittera sızmış. Arayıp sülalesine söveceksin

Trabzonspor yöneticisi Gökhan Saral: "Şampiyonluğun en büyük favorisiyiz. Bugün Fenerbahçe beraberliğe sevindi, biz üzüldük."

Kimlere ayıp edilmedi ki. Hasan Şaş'ın kafasına 6 aylık sakatlıktan döndüğünde saksı mı ne fırlatılmıştı. Kimler yuhalandı. Gönül koyacaksa onlar koysun. Geldiler hepsi sonra antrenör olarak. Sinan kim abi? Ne vermiş de neyin tribine giriyor.

Tribe girmesini desteklemiyorum ama adam gitmezse bi şekilde bu kadronun bir parçası olacak bence sezon başında yapılmaması gereken bir hareket onu dile getirdim.

hesabı gizliymiş ama spamladım herkes ciddiye alsın siyahi oyuncuların en büyük korkusu ırkçılık kesinlikle izin vermemeliyiz.
Yeni kapatmıştır it herif 10 dk önce açıktı.

@Emre Arslan

bızım gsc twitterdan sunu spamlayın dıye paylasalım rtaşım
Galatasaray sayfalarında ufak bir hareketlenme var GSC hesabı da paylaşırsa iyi olur, konunun üstü kapanmasın.

Spor arkadaşı imiş :D
5dfe51c450efaeeb5178aa6287bdb7fe.jpg

ulan akhisar ne top oynamış ya...farkı kaçırmış.7-2 falan bitmeliymiş maç..antalya ortasahası ve savunması leş oglu leş.menez ve nasri ile hücumda cok iyi olabilirler ama yine de yetmez.menezin durumu belirsiz zaten.

okan buruk geçen sezondan beri akhisarı müthiş oynatıyo.helal olsun.çok iyi takım akhisar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt