Hakan Sunar
Sarı Üye
- 29 Temmuz 2017
- 610
- 67
- 328
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadece asamoah gelsin yuzde seksendokuz sampiyonuz.
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sinan konusunda doğru diyorsun ama ne olursa olsun o forma üstünde olan oyuncu yuhlanmaz Kayseri maçında ayıp edildi benim şahsi fikrim.Sinan akıllı olacaksa kalsın diyeceğim de yaptıkları affedilir de değil normalde.
Çok ciddi özür dileyip, sahada 5 dakika bile oynasa dişini tırnağına taktığını göstermeli kalmak istiyorsa.
Asamoah şart. Gelirse şampiyonluk şansımız %10 artar. O derece kritik bir mevki ve oyuncu.
-----------------------Muslera---------------------------
-Mariano--------Maicon--------Serdar-----Asamoah--
--------------Fernando----------Ndiaye-----------------
-Feghouli---------------Belhanda----------Rodrigues--
-----------------------Gomis------------------------------
2. kadro
-------------------Muslera-------------------------
-Mariano---Maicon--------Serdar--------Linnes--
------------Fernando-----Asamoah----------------
-Feghouli-------------Ndiaye----------Belhanda---
-----------------------Gomis-------------------------
İkisini de oynarız.
ırkçiliktan ceza almalıBunu buraya da bırakayım da gören herkes girip raporlasın, ciddi bir sıkıntı var ortada üstü kapanmasın 750k takipçisi var bu piç kurusunun.
![]()
Sinan konusunda doğru diyorsun ama ne olursa olsun o forma üstünde olan oyuncu yuhlanmaz Kayseri maçında ayıp edildi benim şahsi fikrim.
Emre ArslanBunu buraya da bırakayım da gören herkes girip raporlasın, ciddi bir sıkıntı var ortada üstü kapanmasın 750k takipçisi var bu piç kurusunun.
![]()
hesabı gizliymiş ama spamladım herkes ciddiye alsın siyahi oyuncuların en büyük korkusu ırkçılık kesinlikle izin vermemeliyiz.Bunu buraya da bırakayım da gören herkes girip raporlasın, ciddi bir sıkıntı var ortada üstü kapanmasın 750k takipçisi var bu piç kurusunun.
![]()
Kimlere ayıp edilmedi ki. Hasan Şaş'ın kafasına 6 aylık sakatlıktan döndüğünde saksı mı ne fırlatılmıştı. Kimler yuhalandı. Gönül koyacaksa onlar koysun. Geldiler hepsi sonra antrenör olarak. Sinan kim abi? Ne vermiş de neyin tribine giriyor.
Yeni kapatmıştır it herif 10 dk önce açıktı.hesabı gizliymiş ama spamladım herkes ciddiye alsın siyahi oyuncuların en büyük korkusu ırkçılık kesinlikle izin vermemeliyiz.
Galatasaray sayfalarında ufak bir hareketlenme var GSC hesabı da paylaşırsa iyi olur, konunun üstü kapanmasın.