Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A sporda Levent Tüzemen Selçuğu yalıyor.Ukrayne maçında ilk onbirde olacağının haberini almş artık nerden aldıysa

C'è l'accordo con il giocatore e la volontà del tedesco di vestire bianconero è forte. “Howedes mi ha detto che vorrebbe lasciare lo Schalke04 per andare alla Juventus” ha ammesso il ds del club tedesco Heidel. E domani ci sarà un nuovo contatto Juventus-Schalke proprio per il difensore classe '88 per cercare l'accordo sulle cifre e la formula del trasferimento di Howedes che dunque può lasciare la Bundesliga per approdare in Serie A, alla corte di Allegri.

acil ceviri??

A sporda Levent Tüzemen Selçuğu yalıyor.Ukrayne maçında ilk onbirde olacağının haberini almş artık nerden aldıysa

Selçuğun 11 olduğu milli takımdan iyi performans beklenemez, Luce bizim milli takıma faydalı olmayacaktır.

Kritik transfer Kwadwo, hem bir joker hemde klas. Çok uçuk bir para harcanmadan çok iyi kadro kuruldu bu çok net. Kimse bu yönetimden böyle bir şey beklemiyordu ve bizi şaşırttılar. Feguli ve Kwadwo mevcut 11'e eklenince muhtiş işler çıkaracaklardır.

Selcuk'u oynatip yenilecekler sonra baslayacaklar zirlamaya yabanci siniri yuzunden boyle oldu. Luce izleyecek Turk oyuncu bulamiyor vs.

Ozan Tufanı milli kadroya alacak kadar futbol zekası körelmiş bir T.D, umudum yok renktaş. Beşiktaşın mecvut 11'i yabancı üzerine kurulu Tff bir şey yapmaz :)

Selçuğun ilk onbirde olacağı herhangi bir takım başarılı olamaz renktaş :D Nasıl milli takıma alınıyor aklım almıyor.Bizde son 5 dk kala oyuna giriyor bu adam ya:D

Benimde hiç ümidim yok milli takımdan renktaş, çok sağlam revizyon lazım ama Türk futbolu emin ellerde değil.

Bu sene ligin tadı tuzu olmayacak sanırım..:38573:

Diğerleri için diyorum hemen kızmayın yau :D

Bu mutlu gecenin üzaerine birkaç gün içersinde bir KAP gelse ne de güzel olurdu.

Bu verilen arada bir hazırlık maçı yaparak fazla özletmezler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt