Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
32752.jpg

Devre arası en az Maicon kadar iyi ve sert bir stoper transferi
S8 -donk - de jong yerine adam gibi bir orta saha sert dirençli D.Amartey veya Danilo Barbosa gibi

Net 2 tane transfere ihtiyacı var

Kaleci isi ne olacak peki ? Ben Eray´in koca Galatasaray´da 2. kaleci olmasini kabul edemiyorum acikcasi.

Degil Anadolu kulüpleri, 2.ligde bile oynatmayacaklari adamin Galatasaray´da oynama ihtimali beni cok korkutuyor.

Yani bu kadar hamleden sonra biraz simarik gelebilir bu istek ama hersey olabilir sonucta.

Atiyorum, Eray 3-4 mac oynamak zorunda kaldi. Sampiyonluktan eder, söyleyeyim.

Kaleci isi ne olacak peki ? Ben Eray´in koca Galatasaray´da 2. kaleci olmasini kabul edemiyorum acikcasi.

Degil Anadolu kulüpleri, 2.ligde bile oynatmayacaklari adamin Galatasaray´da oynama ihtimali beni cok korkutuyor.

Yani bu kadar hamleden sonra biraz simarik gelebilir bu istek ama hersey olabilir sonucta.

Atiyorum, Eray 3-4 mac oynamak zorunda kaldi. Sampiyonluktan eder, söyleyeyim.

Haklısın reis ama Muslera min arkasına bir yerli kaleci bulmak çok zor harun Onur filan Muslera korkusuna gelmez onlardan başka adam gibi kaleci yok yerli

Gerçekten düşündüm de yerli kaleci yok koca memlekette alınacak ...

Stoper lazım Miranda,Mangala,Sakho. Hızlı,agresif,sert,hava toplarında iyi

1-2 maç daha sol tarafta başlar ama zamanla hücum eksikliğimiz on plana çıktıkça Tolga kendini yedek kulübesinde bulur

Böyle her maç gol atarak gitmeyeceğini sizde biliyorsunuz Tolga kendinde biliyor

Tolga bence gollere devam eder çünkü Tudor sayesinde artık vizyonu değişti koşuları boş atmıyor dolu atıyor 13 km koşan adam rahatlıkla bu lig de çok pozisyona girer çünkü artık top takibi de var :D

Tolga bence gollere devam eder çünkü Tudor sayesinde artık vizyonu değişti koşuları boş atmıyor dolu atıyor 13 km koşan adam rahatlıkla bu lig de çok pozisyona girer çünkü artık top takibi de var :D

Tolga da aynı Garry gibi gram akıl yok bunu 3 maçta kanıtladı ikiside ikisi de kötü oynamıyor kar ama yetersiz Lee bence

Artık hangisini tercih edeceği Tudor a kalmis

Çünkü yerli oyuncu. Eminim yabancı oyuncu olsa tam tersini söylerdin. Suan Musleradan sonra tahtaya ilk önce Tolgayı yazar hoca

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hic alakasi yok ya ne sacmaliyorsun sen De Jong da yabanci Donk da yabancı Cavanda da yabancı bunlar oynasın diyen 1 kisi gördün mu de Tolga yerli diye kesilsin diyelim.
Adamın yeteneği belli iste kac gol atarsa atsın sola daha iyi üretken bir adam şart.
Goller yaniltmasin.
Mücadelesine diyecek lafim yok.
Ama iyi top yapan bir rakip mücadele dinlemez ve defansi iyiyse Tolga ile kilit ac da görelim bakalm.

SM-N7500Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tolga da aynı Garry gibi gram akıl yok bunu 3 maçta kanıtladı ikiside ikisi de kötü oynamıyor kar ama yetersiz Lee bence

Artık hangisini tercih edeceği Tudor a kalmis

Geçen sene tolga'nın yetersiz gözükmesinin en büyük sebebi bütün takım mücadele etmeyip yürüyorken tek başına bir şeyler kanıtlama çabasında olmasıydı bir de yanında selçuk gibi bitik bir futbolcu olunca tüm sorumluluğu almaya çalıştı ama olmadı bu sene arkasında fernando var ve rahatlıkla ileri çıkıp gol arıyor hatta bence pres ve tempo açısından da takımdakilerden eksik bir yanı yok tek eksik yanı geliştirmesi gereken 1-2 yönü var en önemlisi de ceza sahası içinde biraz daha iyi pozisyon almalı

@Engin ŞİŞMAN Üstadımızın olmaması transferdeki kâr zarar hesaplamalarımızı alt üst etti şüphesiz.

Onun değerli formül ve çıķarımları sayesinde kâr ettiğimizi anlıyorduk. Asamoah transferinin maddi boyutunu kim izah edecek bize şimdi. :(

Bence transferde önceliğimiz sol stoper olmalı.Linnes le carole kaliteli takımda sırıtmaz gibime geliyor.Ancak elimizde sadece bir sol stoper olduğunu ve sürekli sakatlandığını düşünürsek kesinlikle kaliteli bir sol stoper alınmalı.

Haklısın reis ama Muslera min arkasına bir yerli kaleci bulmak çok zor harun Onur filan Muslera korkusuna gelmez onlardan başka adam gibi kaleci yok yerli

Gerçekten düşündüm de yerli kaleci yok koca memlekette alınacak ...

Valla ben cok iyi kaleci beklemiyorum. Ama her sutu iceri almayan biri alinmali derim ben.

Gerekirse 2.ligden birini getirsinler o da olur. Ama Eray´in profesyonel olarak ciddi para kazanmasi Türk futbol tarihinin en skandal olaylarindan biridir.

Ha Eray durmus kalede, ha ben. Benim icin bir farki yok. Ikimiz de her sutu iceri aliriz. O derece berbat bir kaleci bana göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt