- 27 Ocak 2010
- 139.385
- 105.719
- 5.648
Kwadwoooo Asamoahhhhh
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buna uygun birini bulursan olmazBence de kesinlikle olmamali,takim olarak oynamaliyiz,makine sistemini bozuyor genelde superstarlar
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Neye kime gör e diyelimKWADWO H.O DIYELIM
abv asamoah
sen deNeye kime gör e diyelim
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Daha çok ndaiyeEğer Belhanda ve Badou saman alevi kıvamından çıkıp biraz daha devamlılığını üst seviye ye çıkarırlarsa vay o zaman rakiplerin haline ...
En azindan kosuyorlar ne yaw
Pres var mücadele var hirs var pozisyon vermiyoruz 3 macta 10 gol attik
Daha ne olsun yep yeni takim zamanla daha da iyi olacak
Bu arkadaş için demiyorum ama şu performansta bazıları saf saf yorumlar yapıyor ya kesin başka takımlı diyorum onlara. Yeteneksiz mi dersin, kalitesiz mi dersin neler diyorlar . Bu takım 2 gol yemiş ve pozisyon vermiyor hatalar dışında insaf ya
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu arkadaş için demiyorum yazmışım, okuma yazma yok galibaYav he he baska takimliyiz tabi canim
Pres yapioruz evet, ama rakip 1 pasla komple.orta sahayi geciyor, pres yapacaksan akilli pres yapacaksin, 3 4 kisiyle kendi adamini birakip pres yapmicaksin.
Bilincli pres yapicaksin, oyle 90 dakika pres yapayim derken 60dan sonra dusersin, buyuk takimlarla oynadigimizda adamlar 1 pasla orta sahayi gecer.
Josef e 11 milyon veriyormuş ya haha. Böyle bir şey olursa ingiltere futbolu bu işi bıraksın
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi