Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pres yapioruz evet, ama rakip 1 pasla komple.orta sahayi geciyor, pres yapacaksan akilli pres yapacaksin, 3 4 kisiyle kendi adamini birakip pres yapmicaksin.

Bilincli pres yapicaksin, oyle 90 dakika pres yapayim derken 60dan sonra dusersin, buyuk takimlarla oynadigimizda adamlar 1 pasla orta sahayi gecer.

3 macta belki 1-2 kez oldu bahsettigin olay

YouTube

Gayet bilincli bir sekilde yapilan pres

Kayseri td: Galatasaray macina komandolar gibi cikip onlari oldurecegiz.
Skor: 3-1
Mac sonu aciklama: komando gibi oynayan Galatasaray'di.

Osmanli td: Basaracagiz, hickimse yenilmez degildir. Bizim Malatya'da başımıza gelen Galatasaray başına burada gelebilir.
Skor: 3-1
Mac sonu aciklama: ilk yariyi oynanmamis kabul ediyorum.

Sivasspor td: Galatasaray'a 60'tan sonra surpriz yapabiliriz. Onlara zor anlar yasatabiliriz.
Skor: 3-0
Mac sonu aciklama: Oyuncularimi tebrik ediyorum. Guclu bir rakibe karsi iyi direnc gosterdiler.

Hala 60. dakikadan sonra düşer muhabbeti var bravo. Medyanın oynadığımız güzel futbolu karalama kampanyasına bilinçli veya bilinçsiz destek veriliyor.

Oynadığımız oyunun yanından geçebilen takım var mı? Ligin henüz başındayız. Hiçbir takım hazır değil ve tabiri caizse bok gibi oynuyorlar.

Medya onlara hazır değil, takıma girecek oyuncular var derken bizim lig üstünde oynadığımız oyuna laf atma gayretleri var.

Bizde tam anlamıyla hazır olmasak da ligin en hazır takımıyız. Ve ilk 11'e katılacak 2 üst düzey oyuncu var. Eleştirilecek şeyler var fakat medyanın tetikçiliğine ortak olmayın.

Barca alacaklarına karsılık bonservisini vermiş vermaelen e, hiç düşünmeden kapmak Lazım. Sakatlık sorunu olmasa 1.sınıf stoper

Iste yillardir izlemek istedigim oyun
Superstar falan islerini birakalim, herkes superstar, herkes uzerine duseni yaptigi zaman gerek de yok hatta takimi bozar
Dun Yasin oyuna girene kadarki takimin mentalitesine bakin, Yasin girdikten sonra yildiz olmak icin her topa kendi vurmasina bakin, gol atsaydi dahi benim gozumde degeri olmazdi, onemli olan takim icin oynamak, bunu yapmayan oyuncuyu takimda gormek istemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt