- 11 Haziran 2015
- 39.658
- 28.126
- 2.193
haydaaa.. ben biraz sevineyim gelirim :dmilliyeteki imzasız haber nevzata ait.evren dün girdi haberi.hafta içi gelip ,saglık kontrolunden geçecek dedi.
abv asamoah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
haydaaa.. ben biraz sevineyim gelirim :dmilliyeteki imzasız haber nevzata ait.evren dün girdi haberi.hafta içi gelip ,saglık kontrolunden geçecek dedi.
zaten maçlarda üstün olmamızın sebebi bu. Türkiye'de bir koşu mesafesidir gidiyor, halbuki koşu futbolun temelidir bunu meziyet gibi göstermek ilginç. İkili mücadele, rakibe yakın oynamak daha önemli.Aslan News @Aslanews 35 dk.35 dakika önce
Daha fazla
Takımımız bu sezon çıktığı 3 lig maçında da rakip takımdan daha fazla ikili mücadele kazandı.
İmzasız haberler kolpa haberler. Sayfayı doldurmak amaçlı olan bom boş sallama haberleri
Misal Liverpool Hoffenheim maçıDirek link atma şansın var mı acaba? Dediğin şekilde buna ulaştım ama hep plaj voleybolu var. YouTube
YouTubeAslına bakarsan haftalık maçların listelendiği ve aynı zamanda
özetlerin olduğu bir site olsa süper olurdu.
Aynı zamanda senin channel ı bulamadaım sky sports fottball var.
o da yorumlar ve analizler paylaşmış
Muhtemelen, ben Almanya'da olduğum zaman sorun yok tabi ama Türkiye'de olduğum zaman VPN ile izliyorum.Türkiyeden izlemeye yasaktır belki vpn ile dene
Nevzat hariç çalışanlar da var milliyet de sergen. Nevzat imzasını atmadan haber yayınlamaz. Ha sallama haber ise imzasını oda koymaz altına tabikinevzat bazen imzalı bazen imzasız yazıyo milliyette
yüzde 90 müthiş bir olasılık.ÖZEL: Juventus kararını yarın bildiriyor. Yanıtın %90 olumlu olması, Asamoah'ın çarşamba veya perşembe günü İstanbul'da olması bekleniyor. (Gamaspor)
Müthiş, acaba yüksek çözünürlüklü olanı var mı![]()
TapaTalK
Gençlere hayır diyorum bende. Bu saaten sonra kaliteli olanı nereden bulacaksın üstelik. Ya tutarsa transfere de harçayacak ne paramız nede sabrımız var.Şaka maka biz saglam topculari daha 30una girmeden aldık beyler. Bu adamlar kâr da yaptırır uzun seneler mevkilerine adamda aramassin. Çok güzel hamleler, süper. Asamoahta gelsin 10numara 5 yildiz sonra yavas yavas genclerle süslenir
abv asamoah
Imzasiz çok haberi var . Imzasiz olup da twitterde aynı haberi defalarca yazdı. Adam Gs muhabiri ve haberleri o yapıyor aynı ntvdeki evrenin kendi kanalına yaptığı gibiNevzat hariç çalışanlar da var milliyet de sergen. Nevzat imzasını atmadan haber yayınlamaz. Ha sallama haber ise imzasını oda koymaz altına tabiki