Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu isimler Nigel de Jong, Hakan Balta, Cavanda, Endoğan Adili ve Umut Gündoğan. Yönetim kontrat feshi için 3.5 milyon Euro'luk bütçe ayırdı. Futbolarena

Hepsinden o kadar nefret ediyorum ki ulan baltaa sen kabul edeydin bari teklifleri, çöp ordusu

abv asamoah

İmzasız haberler kolpa haberler. Sayfayı doldurmak amaçlı olan bom boş sallama haberleri

Aslan News‏ @Aslanews 35 dk.35 dakika önce
Daha fazla
Takımımız bu sezon çıktığı 3 lig maçında da rakip takımdan daha fazla ikili mücadele kazandı.
zaten maçlarda üstün olmamızın sebebi bu. Türkiye'de bir koşu mesafesidir gidiyor, halbuki koşu futbolun temelidir bunu meziyet gibi göstermek ilginç. İkili mücadele, rakibe yakın oynamak daha önemli.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Asabob için 7-8 ne istiyorlarsa verin de biran önce bitsin artık bu hasret ...

Şaka maka biz saglam topculari daha 30una girmeden aldık beyler. Bu adamlar kâr da yaptırır uzun seneler mevkilerine adamda aramassin. Çok güzel hamleler, süper. Asamoahta gelsin 10numara 5 yildiz sonra yavas yavas genclerle süslenir

abv asamoah

86ecb01fe2dcf67d9fac7cbb4e1a505b.jpg

TapaTalK
Müthiş, acaba yüksek çözünürlüklü olanı var mı

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

asamoahın yoğun baskısından dolayı Juventus az bir bonservis istemek zorunda kalmış olabilir.
sonuç olarak Asamoah'dan faydalanamayacaklarını anladılar.
belki işlerin buraya geleceğini tahmin etmemişlerdi.

Şaka maka biz saglam topculari daha 30una girmeden aldık beyler. Bu adamlar kâr da yaptırır uzun seneler mevkilerine adamda aramassin. Çok güzel hamleler, süper. Asamoahta gelsin 10numara 5 yildiz sonra yavas yavas genclerle süslenir

abv asamoah
Gençlere hayır diyorum bende. Bu saaten sonra kaliteli olanı nereden bulacaksın üstelik. Ya tutarsa transfere de harçayacak ne paramız nede sabrımız var.
Alt yapıda ki gençler yetmeli. Dünya kadar para harçadık genç oyunculara son yıllarda. Hemen hemen hepsi fos çıktı ve totalde çok büyük zarara soktu bizi

Yedek kaleci olarak bence Günay Güvenc alinmali. Ya bu sene, yada seneye bonservisi elinde olunca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt