Hakan Türkoğlu
Parçalı Üye
- 2 Nisan 2011
- 3.771
- 3.952
- 1.413
.Aziz bu işleri iyi yapıyor yerinde olsam tüm takımı adam başı 10 a satar ronaldoyu falan alırım
Aslolan Galatasaray'dır
Alan ile satan aynı kişi olursa istedğin fiyatı biçebilirsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
.Aziz bu işleri iyi yapıyor yerinde olsam tüm takımı adam başı 10 a satar ronaldoyu falan alırım
Aslolan Galatasaray'dır
Serdar'dan her türlü iyidirDenayerin hizindan baska bir numarasi yok.
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
Eğer fb iyi bir 8 no alıp josef malını şike ile 11 e satarsa yarışa dahil olabilir .
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Denayer'e karşı çıkılıyor ama maicon ile birlikte manyak bir ikili olabilirler . Biri hızı bir hamlesiyle birbirini tamamlar
2-2 biten maç sonrası;
Muhabir: Maçta dünyanın en iyi oyuncusu yoktu.Ne düşünüyorsun?
Kondogbia: Messi'nin Real'de oynadığını bilmiyordum. https://twitter.com/buzzspor/status/902172843848462336/photo/1
abv asamoah
Aynen katiliyorum.Denayerde neden bu kadar israrciyiz anlamiyorum.Denayer sadece hizli ama bi defans oyuncusunun yapiskanligi baskisi sertligi denayerde yok.Ben sahsen serdari denayere tercih ederim.Serdar en azindan yapiskan adamDenayerde sadece hız var başka da numarası yok hız danyde de vardı
Aslolan Galatasaray'dır
Muhtemelen WBA 6 vermiştir. Fb'de siz 11 verin, biz oyuncunun oradaki maaşının büyük kısmını karşılayarak bu parayı size geri öderiz demiştir. Kjaer olayına benzer yani. Kjaer'de 12.5 değil 9'a filan gitmişti misal
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Değil, Avrupa Şampiyonasında ki maçları hatırlayın, çok savruk dengesiz biri.
Ben kjaer olayına da inanmıyorum sevilla bir ton para bayıldı ancak başakşehir maçlarında yedek oturdu hiç inandırıcı değil
Aslolan Galatasaray'dır
Aynen katiliyorum.Denayerde neden bu kadar israrciyiz anlamiyorum.Denayer sadece hizli ama bi defans oyuncusunun yapiskanligi baskisi sertligi denayerde yok.Ben sahsen serdari denayere tercih ederim.Serdar en azindan yapiskan adam
Ben beğeniyorum valla. Size de saygı duyuyorumDeğil, Avrupa Şampiyonasında ki maçları hatırlayın, çok savruk dengesiz biri.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
eyvallah kardeşimBen beğeniyorum valla. Size de saygı duyuyorum