Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhtemelen WBA 6 vermiştir. Fb'de siz 11 verin, biz oyuncunun oradaki maaşının büyük kısmını karşılayarak bu parayı size geri öderiz demiştir. Kjaer olayına benzer yani. Kjaer'de 12.5 değil 9'a filan gitmişti misal

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

FM'ye Aziz patch istiyoruz, transfer sikesi, mac sikesi, tesvik primi, hakemlere tehdit, futbolcu dovdurme, santaj, parali gazeteciler vs. Oyunu daha gercekci yapmak istediklerini soyleyip duruyorlar, yapin iste.

Muhtemelen WBA 6 vermiştir. Fb'de siz 11 verin, biz oyuncunun oradaki maaşının büyük kısmını karşılayarak bu parayı size geri öderiz demiştir. Kjaer olayına benzer yani. Kjaer'de 12.5 değil 9'a filan gitmişti misal

Ben kjaer olayına da inanmıyorum sevilla bir ton para bayıldı ancak başakşehir maçlarında yedek oturdu hiç inandırıcı değil

Aslolan Galatasaray'dır

Denayer kiralik geliyorsa düsük maliyet ile neden olmasin? Serdar ile forma mücadellesine girer

Spinazzola Juveye gitmezse o iş yatar Juve gibi takım 3 bek ile sezona girmez Höwedes Möwedes alakasız

Ben kjaer olayına da inanmıyorum sevilla bir ton para bayıldı ancak başakşehir maçlarında yedek oturdu hiç inandırıcı değil

Aslolan Galatasaray'dır

Sevilla için 12 çok büyük para değil ama Türkiye Ligi'nin kiralık Talisca dışındaki en iyi hücum oyuncusunun 12.5'a gittiği bir ortamda inandırıcı paralar değil. Zaten fener maaşının ciddi kısmını ödeyerek parayı Sevilla'ya geri ödeyecek. Sevilla'nın kasasından çıkan para tahminen 8-9 milyon euro'dur. Joseph için konuşulan rakamlar ise tamamen komedi. Bu kazmayı sadece 20 dakika izlemek bile 11-12'yi bırakın 5-6 etmediğini anlamak için gayet yeterli bir süre. Hele EPl'de hiç oynayamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt