Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Josefi 11m a sirtinda tasir aziz..ab pasaportu yok milli takimda oynamadi calisma izni cikmaz.iki gun icinde portekiz vatandasligina gecemez ihtimal vermiyorum bu transfere.

Denayer yerine Castan'i kiralayalim, hem sol stoper hem de Maicon ile iyi bir ikili olabilir.

Asamoah bi an once gelip yeni kondusyon calisan oyuncularla calismaya baslasa iyi olacak..alisma devresi derken antalya macina cikmasi icin iki gun icinde gelmesi lazim

Denayer'e nasıl hızı dışında çöp diyebiliyorsunuz ya.

Feneri yendiğimiz kupa maçında bir tane hata yaptı mı?

İddaa ediyorum Ostersunds maçlarında Ahmet yerine Denayer olsa o üç golü de yemezdik.

Yas ortalamamiz cok ideal.bir iki tane genc olsa tadindan yenmez takim ama hemen herkesin en az 1 transferi daha var.para kazanacagimiz transfer yapiyoruz

İddaa ediyorum Ostersunds maçlarında Ahmet yerine Denayer olsa o üç golü de yemezdik.

ahmet yerine Serdar olsaydi'da üc gol yemezdik

Spinazzola bitmiş iddiaları umarım doğrudur Aleix Vidal ismide geçiyor bunlardan birini almalılar

Renktas özellikle Avrupa Sampiyonasinda oynadigi maclari izlemeni tavsiye ederim.

Spinazzola bitmiş iddiaları umarım doğrudur Aleix Vidal ismide geçiyor bunlardan birini almalılar

onların bizle alakası yok artık.höwedesi aldılar.dahası şu an asamoahta bonservis konusulyo farkındaysan.1-2 güne sonuçlancak.belki akşam anlaşma saglanacak.

Yanına Ched ve önüne Sabri soluna Carole (gerçi Carole o sezon gene iyiydi) önüne Selçuk başına Hamza sonra Denayer çöp yok daha neler.

Şu kadroda Maiconla oynat bakayım top geçiyo mu?

Şampiyonluk oranları değişti;

? 2.10 Beşiktaş
? 3.25 Galatasaray
? 5.00 Fenerbahçe
?5.00 Başakşehir
? 20,00 Trabzonspor

abv asamoah

Bizim yabancı bir kaleci vardı genç kadroda duruyor mu o?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt