Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Roma, Castan'i elden cikarmak istiyormus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gianluca Di Marzio :: Galatasaray set to make new offer to Juventus for Asamoah: the latest senin ingilizcen benim italyancamdan iyi ama burda da öyle diyo bak.asamoahtan vazgecmemişiz.bu salı teklifi 4 milyondan1-2 milyon bonuslarla yükseltecekmişiz. bionconeri ekibi yani siyah beyazlı ekip juventus 6 milyona bitsin istiyomuş asamoah.
Bence transferin bugüne kadar bitmemis olmasi bundan ötürü, ismi gecen oyuncular ile, özellikle Höwedes ile ilgili oldugunu düsünmüyorum.Son senesi olduğu için normal.
zaten onu okuyup yazdim, yani pek zor transfere benzemiyor aslinda
Denayer'e nasıl hızı dışında çöp diyebiliyorsunuz ya.
Feneri yendiğimiz kupa maçında bir tane hata yaptı mı?
İddaa ediyorum Ostersunds maçlarında Ahmet yerine Denayer olsa o üç golü de yemezdik.
Ligde çöp oyuncu kaynıyor elimizdekiler onlardan çok daha iyi aslında.Cöplerin gidecegi yok bence
Onlara Maas vermeye devam edecegiz galiba
Renktas özellikle Avrupa Sampiyonasinda oynadigi maclari izlemeni tavsiye ederim.Denayer'e nasıl hızı dışında çöp diyebiliyorsunuz ya.
İddaa ediyorum Ostersunds maçlarında Ahmet yerine Denayer olsa o üç golü de yemezdik.
Spinazzola bitmiş iddiaları umarım doğrudur Aleix Vidal ismide geçiyor bunlardan birini almalılar
Denayer'e nasıl hızı dışında çöp diyebiliyorsunuz ya.