Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lucescu istiyorki bütün vasat ve vasat üstü yerliler ligdeki 3-5 takımda toplansın, kendisi de hiç yorulmadan, uğraşmadan kadro yapsın. Zor geliyor herhalde ülke ülke, maç maç gezmek.

adamin yasi gelmis 70 kusur, yarin degil 1 yil sonra neyse iste..
Cok iyi bir teklif yapildi, herkez basarili olmak icin gelmez baska nedenlerde vardir. ne koparirsam ne mutlu bana iste..

Lucescu zaten tilki hocadir, ve basarisiz oldugunda sucu kendisinde degil baskalarinda arayacaktir ve simdiden zeminide hazirladi
Neyse iste, iyi bir yerede degindi bugunki reportajda. O donemler 8 galatasarayli vardi, evet bu cok dogru milli takimin butun basarilarin arkadasinda Galatasaray var

Milleti gerizekalı zanneden zekalı birisi he evet.
Gelmeden önce bilmiyormuydu durumu?
Bunu bilerek geldi ve başarı sözü verdi. Başarısız olursa kendisi sorumludur ve ayrıca yeterince oyuncuda var elinde.

yabanci sinirsizken oynayabilen bir yerli zaten IYi OYUNCUDUR. OYNAYAMAYAN ISE ÇÖPTÜR. bunu idrak etmek basit. Amac bizim gelişmemizi onlemek.

abv asamoah

M.Umut Nayir‏ @UmtNayr

14 max sayı.Almak zorunda değil kulüpler.Yabancı sayısını serbest bıraktılar biz bittik yaklaşımı bizi ileri götürmez diye düşünüyorum.
Türk oyuncularla ilgili 2 sıkıntı var bence.İlki yerel çapta kaldığımız için yurtdışı transferi yapmamız zorlaşıyor ve alternatif azalıyor
İkinci sıkıntı(bana göre) gelen yabancı transferlerle eldeki oyunculara eşit bir yaklaşım olmuyor ne yazık ki.Bu durumda da gelişim aksıyor
Yani yabancı bir oyuncu buraya gelip oynamasa bile parasını alıyor diğer sene Avrupa nın başka bir ülkesine transfer olup oynayabiliyor
Türk oyuncu oynamayınca takımında oynamamış diye bakılıyor genellikle de bu durum oyuncunun bir alt lige yönelmesine neden oluyor
Yurt dışına transfer olan gençlerin bizm için güzel referans olduğunu düşünüyorum.Böyle devam ederse Türk oyuncular da yerellikten sıyrılır

iste gercek futbolcu

Juventus, Höwedes transferini bitirdi. Höwedes, bugün Torino'da olacak. (Di Marzio)

opsiyonu 15 milyon diyolar....keske biz alsaydık ya : )iyi futbolcu

yetmişinden sonra baseninde gaz durmayan adama dünya para bayıldılar zahmet olacak ama takımları takip edip yerlilerden bir kadro kursun . gerçi emre belözoğlu'ndan hariç kaliteli yerli de pek yok o da 37 olacak . yani milli takım döküntü toplama kampı olacak .

Lucescu hep avrupada oynayanları alıyorum diyor. Merak etme yabancı kısıtlaması gelirse o avrupadakileri de büyükler alır sen hiç yorulman paşam. Kafa bu işte. Yabancı kısıtlaması olsa cengizler enesler emreler avrupada olurmuydu olmazdı. O zaman da bizim niye avrupada oynayan oyuncumuz yok geyiğine dönerdi bu çapsızlar

Aslolan Galatasaray'dır

DIaJ32qVoAAg6S9.jpg

Ya arkadaş ben anlamıyorum. Milli takım başarılı olsa nolur, olmasa nolur..

Liglerin prestiji, zenginliği ve başarısı kulüplerin başarısına bağlıdır. 2 yılda 1 ay turnuvada oynayan milli takımın başarısına değil.

Kulüp odaklı başarıya odaklanılması gerekirken, milli takım için yabancı sınırlaması gelmeli olayın ayar oluyorum. Varsın milli takım olmasın nolacak..

Ki yabancı serbestliği milli takımın başarılı olmasının önünde engel değildir, gördük işte geçmişte..

Yabancı sınırlaması; ülke futboluna, ülke ekonomisine, itibarına önündeki en büyük engeldi.. Şimdi kulüplerimiz yavaş yavaş kıpırdamaya başladı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Avrupa ulkelerinin milli takimina bakinca ozellikle almanya ve fransa(+++) bizim yerlilerr oynasa nolur oynamasa nolur. Bence kapatilsin futbol milli takimi

abv asamoah

höwedes juventusta lemina da premier ligde yapamasa da alsak sene sonu

5 + şampiyonluk bonusu ile gelecek yüksek ihtimal baya uygun bana göre 27-28 yaşın da juve den adam alıyorsun.. inş aksilik çıkmaz da gelir şu adam artık baya önemli bu kadro için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt