Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen ne diyosun birader sasirdinmi Türkiye herseyden once gelir yemisim Galatasaray'i milli takim varken git fransa forumlarina gir o zaman.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Renktaş milli takımı niye vatan millet sakarya gibi görüyorsun. Prosfesyonel bir oyuna çok milli duygu yüklemişsin. Dediğimi yanlış anlama milli takımı tabi ki tutuyoruz ama öncelik sırasına koymakta nasıl bir sıkıntı var ki, yani bir insan milli takımı tutmuyorum diyince hain filan olmuyor diye düşünüyorum zaten milli takım ruhu kaybolalı yıllar oldu daha geçen sene oyuncular prim muhabbetine bir ton kriz çıkardı.

Allahın bunağı gelmiş sınırdan bahsediyor. Sınır olmayan diğer ülkeler be bok yiyor ona bak önce hıyar herif.

Yabancı sınırı geri gelirse ben şahsen kesinlikle bir daha Türkiye'de futbol izlemem. Galatasaray sevgim dahi bu eziyeti çekecek düzeyde değil

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu milli takimi desteklemem icin o formayi manevi anlamda hakeden topcular lazim...
Oda yok. formayi cikarip oynasinlar bu kadrodaki kisiler işte o zaman millli takimi desteklerim

abv asamoah

Renktaş milli takımı niye vatan millet sakarya gibi görüyorsun. Prosfesyonel bir oyuna çok milli duygu yüklemişsin. Dediğimi yanlış anlama milli takımı tabi ki tutuyoruz ama öncelik sırasına koymakta nasıl bir sıkıntı var ki, yani bir insan milli takımı tutmuyorum diyince hain filan olmuyor diye düşünüyorum zaten milli takım ruhu kaybolalı yıllar oldu daha geçen sene oyuncular prim muhabbetine bir ton kriz çıkardı.
Hocam milli takim demek Turkiye demektir kulup avrupa maclarinda milli mars okunmaz milli maclarda milli mars okunur hayret bisey inanamiyorum yazdiklariniza ne bicim Türksünüz.

Asamoah KAP düşmeli artık Juve bu işi 1 Eylüle kadar çözümlemek isteyecektir

Asamoah çok önemli. Orta sahadan birisi Allah korusun sakatlanırsa o bölgede de oynatabiliriz.

Galatasaray Turk milli takiminin en onemli parcasi Turk milli takimi olmadan Galatasaray olmaz.

Ne alaka ?ozaman yabanci siniri gelsin?! Eger 80m ülkede yerli oyuncu yetismiyorsa Bunun sucu ülkeyi yönetenlerin !!! Almanya belcika Nasil Reform yapti ise bizimkiler de yapabilir di....onlarin becerisizlikerlini Galatasarayima niye mal olsun

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

isterse alayı fenerli çöplerden sahaya çıksın sahada ayyıldızlı forma varsa gerisi teferruattır. umarım kazanırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt