Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 25.928
- 12.859
- 2.538
Demirorensporlulari disari alalim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray Turk milli takiminin en onemli parcasi Turk milli takimi olmadan Galatasaray olmaz.
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ağır konuşuyorsun rdaşımYabanci siniriyla bu konunun ne alakasi var ? kulup takiminda tamami yabanci olsun Turk oyuncu yetistiremiyosa bu ulkenin futbol kamuoyu zaten yapacak birsey yok. Ama ben Turkum diyen ve Turkce konusan kimse banane milli takimdan diyemez dersede Turk degildir.
Hocam milli takim demek Turkiye demektir kulup avrupa maclarinda milli mars okunmaz milli maclarda milli mars okunur hayret bisey inanamiyorum yazdiklariniza ne bicim Türksünüz.
Kardes hayirdir siz 2 tane is bilmez yoneticiden dolayi milli takimami laf atiyosunuz yazdiginizi gozunuz gorsun. Konustugunuzu bilin.
Çok milliyetçi isen saçma sapan Türk milli takımını tutacağına da de'leri , en basitinden mi soru eklerini ayırarak yaz . Yemişim duyar kasmanı. Benim için de Gs önemli ve senden daha milliyetçiyimMilli takimda sadece A milli takimmi var bos gorus sana ait dostum sig dusunme ac cakralarini.
Ben ciddiye almıyorum bu arkadaşı.ağır konuşuyorsun rdaşım
abv asamoah
E bu zaten bilinen birsey hemde iki yildir,zaten.sorun CityManchester City, Galatasaray'ın Denayer için yaptığı kiralama teklifini kabul ederse Denayer Galatasaray'a dönecek. (Bip Spor)
abv asamoah
COMAAANNNN <3Ben ciddiye almıyorum bu arkadaşı.
Kendisi darbe gecesi fosur fosur uyurken ben sokaktaydım.
Ayrıca unutmadan fransa milli takımı mükemmel.
kwadwo gelecek dertler bitecek.
Merhabalar duyum var mı?![]()
Yahu dont feed trollÇok milliyetçi isen saçma sapan Türk milli takımını tutacağına da de'leri , en basitinden mi soru eklerini ayırarak yaz . Yemişim duyar kasmanı. Benim için de Gs önemli ve senden daha milliyetçiyim
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
6+0+4 formulunu Türkiye'ye Demirören getirmedimi sanki?Demirorensporlulari disari alalim.
hacı çaktırma adamlar haberciE bu zaten bilinen birsey hemde iki yildir,zaten.sorun City![]()
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben tam kadro Turk oynasin Galatasarayda demedim dikkatli okuduysan yabanci kuralina karsiyim bende iyi olan kulup takiminda oynasin. Itiraz ettigim nokta benim milli takimla isim olmaz ne olursa olsun zihniyeti. 2 tane kendini bilmezin yuzunden milli takimimi birakicaz basbakan kotu diye ulkeyimi terk edelim.Nasıl olmaz?
Asıl kulüpler olmazsa milli takım olmaz.
Olurda bilmem San Marino seviyesinde olur ancak.
Şirketleşmiş kulüpleri milli takım başarısı için yok edemezsin.
Milli takımı düşünüyor isen alt yapıya gençlere eğitimi niye düzenlemiyorlar o milli takım sevdalarına sorman gerekir.
Galatasaray şirketi zarar etmemek için full yabancıyla da oynaya bilmeli gerekiyor ise.