Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lucescu bunağı tekme suretiyle sınır dışı edilir yakında.

Hocam milli takim demek Turkiye demektir kulup avrupa maclarinda milli mars okunmaz milli maclarda milli mars okunur hayret bisey inanamiyorum yazdiklariniza ne bicim Türksünüz.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kimsenin Türklüğünü filan sorgulamaya kalkma, böyle cins cins yorum yapacaksan lütfen alıntılama muhattap olmayalım birbirimizle çünkü karşımda seviyeli konuşacak biri yok gibi

Kardes hayirdir siz 2 tane is bilmez yoneticiden dolayi milli takimami laf atiyosunuz yazdiginizi gozunuz gorsun. Konustugunuzu bilin.

Yönetici degil Tek ...sistem yanlis ...bizimkiler ucmus parayi bulan kendilerini baskalarindan üstün görüyor bkz : burak,emre bilmem neyinoglu , arda,volkan ayi, volkan Babacan, gökhan töre daha kimler bunlar futbolcudan cok herseye benziyorlar....mafia dizi gibi yaratiklar...bunlarin yaptigni baska bi medeni ülkede yap bakalim bi sana gün yüzü gösteriliyor mu

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu milli takim sevginizi arda,selcuk,emre,volkanlar okusa bi taraflariyla gulerlrr sonrada aldiklari primlerin ve alacaklari primlerin hayallerini kurarlar :D

abv asamoah

Yabancı sınırının genişletilmesi ile millet futbol izler oldu.Beinsports bu kadar yatırım yapmışken lucescunun lafı ile bu sınır değiştirilmez.Beinsports o kadar üye kaybına pek sıcak bakacağını düşünmüyorum.

aslında sınırın kalkması yerli oyunculların kalitesini göstermesi açısından çok daha iyi. mesela şu anda bizde iki yerli 11de çıkıyor. serdar ve tolga. ikiside mevkilerinde şu anda en formda yerli futbolcular. zaten kalitesi belli olan yerliler yurt dışına çıkıyor. havuz daralıyor ama kalite artıyor. çöp yerlilerde ptt lige yada zayıf takımlara gittiğinden ayrıştırma yapılmış oluyor.

Bende Milli takimimi seviyor um ama böyle degil böyle Bana ters geliyor zaten öyle oldu icin bi yere gelemiyoruz

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Nasıl olmaz?
Asıl kulüpler olmazsa milli takım olmaz.
Olurda bilmem San Marino seviyesinde olur ancak.
Şirketleşmiş kulüpleri milli takım başarısı için yok edemezsin.
Milli takımı düşünüyor isen alt yapıya gençlere eğitimi niye düzenlemiyorlar o milli takım sevdalarına sorman gerekir.
Galatasaray şirketi zarar etmemek için full yabancıyla da oynaya bilmeli gerekiyor ise.
Ben tam kadro Turk oynasin Galatasarayda demedim dikkatli okuduysan yabanci kuralina karsiyim bende iyi olan kulup takiminda oynasin. Itiraz ettigim nokta benim milli takimla isim olmaz ne olursa olsun zihniyeti. 2 tane kendini bilmezin yuzunden milli takimimi birakicaz basbakan kotu diye ulkeyimi terk edelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt