Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.010
- 1.469
- 1.853
Emre Çolak bile gidiyor yurt disindan kulup buluyor. Luce'nin yaptigi yawsaklik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen ne diyosun birader sasirdinmi Türkiye herseyden once gelir yemisim Galatasaray'i milli takim varken git fransa forumlarina gir o zaman.
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sen ne diyosun birader sasirdinmi Türkiye herseyden once gelir yemisim Galatasaray'i milli takim varken git fransa forumlarina gir o zaman.
Emre Çolak bile gidiyor yurt disindan kulup buluyor. Luce'nin yaptigi yawsaklik.
Sanane birader istersem Yunanistanı tutarım.Sen ne diyosun birader sasirdinmi Türkiye herseyden once gelir yemisim Galatasaray'i milli takim varken git fransa forumlarina gir o zaman.
Galatasaray Turk milli takiminin en onemli parcasi Turk milli takimi olmadan Galatasaray olmaz.Burasi milli takim forumu degil Galatasaray forumu
Kardes hayirdir siz 2 tane is bilmez yoneticiden dolayi milli takimami laf atiyosunuz yazdiginizi gozunuz gorsun. Konustugunuzu bilin.Hee, senin hocanı çalıp seni başarısızlığa mahrum bırakan düzeni destekle, bravo sana büyük Türkiyeli
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Galatasaray Turk milli takiminin en onemli parcasi Turk milli takimi olmadan Galatasaray olmaz.
Hocam milli takim demek Turkiye demektir kulup avrupa maclarinda milli mars okunmaz milli maclarda milli mars okunur hayret bisey inanamiyorum yazdiklariniza ne bicim Türksünüz.Renktaş milli takımı niye vatan millet sakarya gibi görüyorsun. Prosfesyonel bir oyuna çok milli duygu yüklemişsin. Dediğimi yanlış anlama milli takımı tabi ki tutuyoruz ama öncelik sırasına koymakta nasıl bir sıkıntı var ki, yani bir insan milli takımı tutmuyorum diyince hain filan olmuyor diye düşünüyorum zaten milli takım ruhu kaybolalı yıllar oldu daha geçen sene oyuncular prim muhabbetine bir ton kriz çıkardı.
Galatasaray Turk milli takiminin en onemli parcasi Turk milli takimi olmadan Galatasaray olmaz.
Sahsina soylemiyorum ama rvp alinirken buna benzer 15-20 mesaj vardi,bizimle adi gecerkenki yorumlarimda belli,simdide gorusum ayni disiplinsiz bir adam ve nerelerde is yapamamis fener kaosistaninda mi yapacakSırf kuşlar alıyor diye de Ben arfa gibi bi herife laf atmayın. Keşke araya girip biz alsak