Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sa taraftar cildirdi

RPdv4Y.jpg

Kesin anlaşmalı yaptığını düşünüyorlar o zaman. Ben olsam peşini bırakmam, sana karşı öyle oyundan çıkanların ip adreslerinden hangi ülkelerden bağlandıklarını araştırmalarını talep ederim. Anca böyle senin anlaşmalı hile yapmadığın ortaya çıkar.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ya uğraşmak istemediler bence direk etiket yaptilar hile diye. Ben onlara en az 15 tane karsilastigim ama banlanmamis hileciyi gönderdim sayenizde banladik dedi. Ula onlarin kadroya gir bak paraya gir bak yok. Hesapta 15 tans oyun var ne hilesi yapicam

LG-H815 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

DIafj1OUMAAqFfK.jpg

hocamiz kondisyon yüklemis herhold
Sinan yada Yasin rakibe basıyor ama topu alamıyor.

Garry rakibe basıyor çoğu zaman topa dokunuyor yada rakibi bozuyor ikili mücadelede ayakta kalıyor.

Peki size soruyorum bu çalışma eksikliği mi yoksa yetenek eksikliği mi?

kwadwo gelecek dertler bitecek. ?

Merhabalar duyum var mı? ?❤

Sokmuşum diyince
Aklıma geldi Galatasaray a çakacaklar diyende var
Burdan devam edelim

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Asamoah transferinden zerre şüphem yok nedense çok eminim geleceğinden.. hocayı çok eleştirdim hala da güvenmiyorum ama bu oyuncu tercihlerini herhangi bir sportif direktör filan yapsaydı adamın heykeli dikilirdi hakaten tudor a helal olsun!

ali ülgen de u 18 milli takım sagbekiymiş
batuhan u18 milli takım solbelki

melih u 17 milli takm solbeki
emirhan civelek u 17 milli takım sağbeki

carole ve cavandaya yol verelim artık.bu çocukların yası da geldi.bunlardan güzel alternatif mi olur...

Şu an Süper ligteki takımlarda ilk 11'de oynayan yerli oyuncular en iyi yerli oyuncular. 55-65 arası yerli oyuncu her hafta ilk 11'de çıkıyor. Bunların içinde milli takıma futbolcu seçmek milli takım hocasıı için daha rahat olur. Avrupada oynayan yerli futbolcular ile harmanlayarak kaliteli bir milli takım kurmak mümkün. Daha önce ne oluyordu; O kadar çok sıradan oyuncular vardı ki takımlarda bunlardan seçiliyordu ve sıradan futbolcuları milli takımda görüyorduk ve tabii kide hüsranlar bitmiyordu. Şimdi yaklaşık 80 tane iyi yerli içerisinden seç milli takımı olsun bitsin be kardeşim...

serenayın yüzü gercekten güzel ama futbol oynadıgından ötürü erkeksi bi hava var.yarın birgün anne olursa cocuktan sonra daha kadınsı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt