Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burası futbol forumu kahvehane değil

Hakaret edecekler foruma gırmesın

Herkese iyi forumlar dilerim

kwadwo gelecek dertler bitecek. ?

Merhabalar duyum var mı? ?❤

Bu foruma 10 senedir emek vermiş emektar bir efsane yazar olarak hepinizi sukunete davet ediyorum.

kwadwo gelecek dertler bitecek. ?

Merhabalar duyum var mı? ?❤

Hocam sıfır hile. Live chat in müdavimi oldum. Marttan beri uğraşıyorum. Bir kere normal aradilar ona da İngilizcem yetmedi iletisim kuramadik tam ifade edemedim kendimi adamin sorusunu anlamadım

LG-H815 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Live Chat'te tekrar dene şansını. "I was banned for cheating even though I wasn't. I got matched up against 9 "own goal" cheaters in a row, won the division title, then I was banned shortly after. I never cheated and have not used any third party applications. I always played fairly and I'm disappointed that cheaters still exist, but those who are unlucky to get matched up against them get banned. Please lift my ban as I have done nothing wrong." gibisinden biseyler yaz.

Lucescu ve üst akıl
Bu asamoah ve fegholui transferini rafa kaldırın diye söylemiş yöneticilere
Eyvah eyvah

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asamoah için Mariano sözleşmesi ödemeye ant içmişler galiba hem maaş hem bonservis birebir aynı

Akhisar 'ın maçını izledim en az 5 lik yaparız diyorum
Burda biri çok övüyordu

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Live Chat'te tekrar dene şansını. "I was banned for cheating even though I wasn't. I got matched up against 9 "own goal" cheaters in a row, won the division title, then I was banned shortly after. I never cheated and have not used any third party applications. I always played fairly and I'm disappointed that cheaters still exist, but those who are unlucky to get matched up against them get banned. Please lift my ban as I have done nothing wrong." gibisinden biseyler yaz.
Lift daha çok bir şeyi fiziksel olarak kaldırmak manasında kullanılıyor diye biliyorum. Abolish daha doğru olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt