Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferde yine hareketliyiz bayağı. Tudorun oynattığı sistemde sürekli baskı ve tek kale futbol istiyor bu belli, bu sistemde Asamoah ve denayer isimleri çok daha uygun su an. Vida daha iyi stoper bence hatta ben çok beğenmem denayeri ama hızlı atık oyuncular iş yapıyor bu sistemde ve denayer tam uyar. Asamoah ve denayer gelirse duran top dışında rakiplerin gol atma şansı çok azalır.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet venison vardı hatırladım.MArsh oynadımı hiç onu hatırlayamadım?

Dean Sanders adamdı :D
Mike Marsh kanat oyuncusuydu ama hiç adapte olamamıştı ve çok az forma giyip gitti zaten

Saunders ise epey verimli olmuştu sırf Kadıköy'de kupa maçında uzatmalardaki golü ve sonrasında Souunes'in bayrak dikme olayı bile başlı başına unutulmazlar kategorisine sokar onu

Selçuk 3.750 alıyor.Gönder lazyoya onu.Biraz karadeniz havası alsın.

Vida 3.5 a bağlansın imza parasız gelsin.Olsun bitsin.

Sol Bek Transfer Listemiz:

1. Asamoah
2. Gibbs
3. Rahman Baba

Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ?

@nevzatdindar

Asamoah dışındaki adaylar düşük profilli. İngiliz Gibbs de gündeme gelen son isim.. Bu yüzden son güne de kalsa Ganalı öncelik olmalı..

gibbs de düşük profilli oldu ya la

Bu arada Tudor, listede yer alan Martella transferini dün Crotone-Milan maçını ve İtalyan sol bekin maçlarını izledikten sonra veto etti.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gibbs'e asla hayır demem ama ilk tercihim Asamoah olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

vida
asamoah
carrilo veya ntep
welliton

tavım

Sonuç itibariyle bu takımın solbek gibi solbeke ihtiyacı var.Linnes topu direk ortaya kesemiyor.Önce sağa çekiyor sonra orta açıyor.sağlak olduğu için 2 hamle.Defansif sıkıntıları da had safhada zaten.

Baba da güzel orta açıyor.
Orta açan bir sol bek gelirse Gomis Party yapar :D

Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt