Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asamoah kontratini fesh etmeye calisiyor olabilir mi acaba? Ordan alacaklarini birakip, bizim de ona juveden alacaklarini imza parasi olarak versek. Böylece bonservis parasindan kurtulmus olcaz. Juve bu sekilde birakir mi böyle bilmiyorum?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Ali Naciye göre sol bek alıp kapayacakmışız Sinan giderse Welliton gelecekmis ekstra olarak

mevkisini bile bilmiyodur sorsan :d

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gibbs bir ara Arsenal da Wonderkid idi... doğru.
Kalitesi de var...lakin son iki sene de baya gözden düştü.

O düşüş olmasa bizimle adı bile geçmez bir cümlede.

Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ?

Transferde yine hareketliyiz bayağı. Tudorun oynattığı sistemde sürekli baskı ve tek kale futbol istiyor bu belli, bu sistemde Asamoah ve denayer isimleri çok daha uygun su an. Vida daha iyi stoper bence hatta ben çok beğenmem denayeri ama hızlı atık oyuncular iş yapıyor bu sistemde ve denayer tam uyar. Asamoah ve denayer gelirse duran top dışında rakiplerin gol atma şansı çok azalır.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence yanlış bir değerlendirme olmuş...denayer hızlı ama rakibin topu almasına müsaade ediyor ..bizim oyun planımız rakibe topu aldırmamak üzerine kurulu..bizim sistem hızla alakalı değil oyuncunun agresif karakteriyle alakalı..açıkçası ben denayerde bir agresiflik göremedim

Ali Naciye göre sol bek alıp kapayacakmışız Sinan giderse Welliton gelecekmis ekstra olarak

ozamn 4 transfer yapacaz.bu ara ne derse tersi cıkıyo.solbek de yok dediydi.asamoahla anlaştık.bipspora göre en az 2 transfer daha yapılcak.geçen koydum buraya

Karamoah yatmış demek ha
mVp6SkrSdgEKKs8jWf55cbe4DRBnqzwPpU3JHh0eYK5G3ncuo2kyF7h61ESbBrMZdsZz0LAHbwRguaiCkZpIMeqA_u7rL5GL=w443-h332-nc

ozamn 4 transfer yapacaz.bu ara ne derse tersi cıkıyo.solbek de yok dediydi.asamoahla anlaştık.bipspora göre en az 2 transfer daha yapılcak.geçen koydum buraya

Sezon başında, Mariano, Maicon, Belhanda, Fernando, Feghouli, Ndiaye ve Gomis'i transfer ederek transfer döneminin en hareketli ekibi olan Galatasaray son bir transfer yaparak transfere son noktayı koymayı düşünüyor.

Bilmiyorum böyle yazıyor sol bekle ilgili haberinde,bunun yakın olduğu Futbol Arenada stoper alınmayabilir diyordu Wellitonu ilk bu demişti ama yanılabilir tabi Evrende farklı yazıyor mesela

Birşey olmadığı osmanlı maçı sonrası cenk 'in yaptığı açıklamalardan belliydi

sol bekte de mariano gibi tum koridoru kullanabilen bir isim olursa su an oynadigimiz kanatsiz sistem ile devam eder ve kaliteyi daha da ileriye tasiriz.
Bu yuzden Asamoah transferi cok degerli, keske Juventus biraksaydi ama zor, cok zor, birakmaz.

Vida o söylediği paranın yarısına geliyorsa gelsin. Bir de o işin bonservisi var. O kadar parayı o adama gömmeyelim lütfen

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hala sol acik alacagimizi yazanlar var

Gecin bunlari,bize Sol bek lazim

Oynadigimiz sisteme en uygun isim asamoah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt