Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peter Brlek -> Genoa, Laxalt -> Atalanta, Spinazzola ->Juventus, Asamoah-> Galatasaray

Asamoah transferinin şifresi. Genoa transfer nöbeti ile işe başlayalım.

Bence illa bir transfer yapılacaksa eldeki Donk-De Jong-Selçuk gibi çöpleri gönderip orta sahaya adam alalım

Fernando-Badou-Belhanda üçününde tek yedeği Tolga var elimizde sadece ...

vida 4 milyon olayı yalandır.öyle bişey olsa tinerciler çoktan masadan kalkmıştı 2.5 mliyondan fazla verilmez vidaya

vida fazla para istiyorsa fenerin milandan almak istediği genç stoperi kiralayalım

Yeliz tapaz
Yeliz tapaz @yeliztapaz
·
58sn
Son Dakika: Galatasaray Asamoah transferi için Juventus ile kesin anlaşmaya vardı.

İtalya'da transfer dönemi 1 Eylül'de sona eriyor. Bu tarihe kadar Asamoah transferi netleşmez. 1 Eylül'e kadar Juve adam alırsa Asamoah'ı bırakır aksi takdirde bırakmaz. Biz de son haftada birilerini getirmeye çalışırız.

8 milyon euroyu astronomik bulan yönetim Asamoah'ı nasıl getirecek onu da bilmiyorum. Olağanüstü divan toplantısından yada Riva projesindeki değişikliklerden etkilendikleri çok açık. Bu transfer döneminde Badou'ya 9, Belhanda'ya 8, Maicon'a 7 verdik. 8'e nasıl astronomik diyebilirer ki?

Vida dan huylandım arkadaşlar adamda dk ak şl hertürlü kariyer var milli takım bankosu serbest kalmak üzere ve tr başka talibi yok hiç mantıklı değil
Yıllar önce monocoda oynayan bir forvet vardı yine Hırvat adam çok gol atıyordu gol krallığı bile vardı ama bizim takımlar dışında talibi yoktu
Bende denayer alınması taraftarıyım
Asamouh gibi bir çok mevkide hakkını vererek oynayabilir bu da eksikliklerde fazla zornmamızı önler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt