Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[FONT=&quot]Asamoah'a 31 Ağustos'a kadar süre verildi. B planı olan Gibbs için 8 M € istenince Cenk Ergün, Arsenal'e kiralama teklifi sundu. (Hürriyet)[/FONT]

Asamoah veya gibs olmazsa linnes devam edecekmiş...

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
linnes devam ederse kevgir oluruz takım oyununda sırıtmıyo ama defansı çok kötü linnesin .. ayrıca asamoah başka bir seviyeydi işte bunu sevmiyorum Cenk ergün asamoahı aldık alıcaz açıklaması yapıyo şimdi de kıvırıyolar .. zaten bu duyumcular kafayı yemiş hepsi yalan söylüyo

linnes devam ederse kevgir oluruz takım oyununda sırıtmıyo ama defansı çok kötü linnesin .. ayrıca asamoah başka bir seviyeydi işte bunu sevmiyorum Cenk ergün asamoahı aldık alıcaz açıklaması yapıyo şimdi de kıvırıyolar .. zaten bu duyumcular kafayı yemiş hepsi yalan söylüyo
En saçma olay da şu : gibbs kiralama teklifi yapılmışmiş , adamı göndermeye çalışıyorlar ve son senesi . Gidip de bizim için göndermeye çalıştığı adamla sözleşme uzatacak değil ya adamlar. Ben anlamadım bu işten ya neyse

En saçma olay da şu : gibbs kiralama teklifi yapılmışmiş , adamı göndermeye çalışıyorlar ve son senesi . Gidip de bizim için göndermeye çalıştığı adamla sözleşme uzatacak değil ya adamlar. Ben anlamadım bu işten ya neyse

Gibbs bence tam telles tarzı ama Asamoaha öyle alıştık ki başka ismi bünye kaldırmıyo tıpkı feghouli de olduğu gibi .. gelirse sol tarafda taş gibi olur nedense rodrigues bana güven verdi

Gibbs için 8 fazla bulunuyorsa Asamoah söylendiği gibi 4-5 miktarında bir rakama gelecek o zaman

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Asamoah+Welliton in Sinan out muhtemel senaryo
profilindeki transfer sihirbazı alacak alırsa Asamoahı ama sinan işi sakız oldu gitmezse başımıza bela olur kafa burda değil ama wellitona karşıyım o seviyelere düşmedik genç alsınlar potansiyelli daha mantıklı

Spinazolla ilgili birazdan gorusme oldugu belirtiliyor basinda birkac saat sonra belli olur.

Asamoah'ın olmama ihtimalini çok düşük görüyorum artık. Ali Naci negatifi bile %80 diyorsa %95 bitmiştir bu iş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt