Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
Asamoah 5'e hallolur, bonuslarla 6'ya yaklasir
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne dedi düdük bende engelliAli naci sinirimi bozdu yine . Umarım asamoah olur yoksa bunlar kimseyi almayacak
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Asamoah veya gibs olmazsa linnes devam edecekmiş...ne dedi düdük bende engelli
kimdir bu?
linnes devam ederse kevgir oluruz takım oyununda sırıtmıyo ama defansı çok kötü linnesin .. ayrıca asamoah başka bir seviyeydi işte bunu sevmiyorum Cenk ergün asamoahı aldık alıcaz açıklaması yapıyo şimdi de kıvırıyolar .. zaten bu duyumcular kafayı yemiş hepsi yalan söylüyoAsamoah veya gibs olmazsa linnes devam edecekmiş...
profilinde altlara inersen zlatan kapa bildirilicek yazısını görür ve profilinden uzaklaşırsınFutbol basketbol galatasaray muhabiri diyor :-)
En saçma olay da şu : gibbs kiralama teklifi yapılmışmiş , adamı göndermeye çalışıyorlar ve son senesi . Gidip de bizim için göndermeye çalıştığı adamla sözleşme uzatacak değil ya adamlar. Ben anlamadım bu işten ya neyselinnes devam ederse kevgir oluruz takım oyununda sırıtmıyo ama defansı çok kötü linnesin .. ayrıca asamoah başka bir seviyeydi işte bunu sevmiyorum Cenk ergün asamoahı aldık alıcaz açıklaması yapıyo şimdi de kıvırıyolar .. zaten bu duyumcular kafayı yemiş hepsi yalan söylüyo
keşke kardeşim keşke başka transfer bile önemsiz gelirse benim için lig bitmiştir çimpiyonuzPanik yok asamoah bizde
keşke kardeşim keşke başka transfer bile önemsiz gelirse benim için lig bitmiştir çimpiyonuz![]()
Gibbs bence tam telles tarzı ama Asamoaha öyle alıştık ki başka ismi bünye kaldırmıyo tıpkı feghouli de olduğu gibi .. gelirse sol tarafda taş gibi olur nedense rodrigues bana güven verdiEn saçma olay da şu : gibbs kiralama teklifi yapılmışmiş , adamı göndermeye çalışıyorlar ve son senesi . Gidip de bizim için göndermeye çalıştığı adamla sözleşme uzatacak değil ya adamlar. Ben anlamadım bu işten ya neyse
profilindeki transfer sihirbazı alacak alırsa Asamoahı ama sinan işi sakız oldu gitmezse başımıza bela olur kafa burda değil ama wellitona karşıyım o seviyelere düşmedik genç alsınlar potansiyelli daha mantıklıAsamoah+Welliton in Sinan out muhtemel senaryo