Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı sınırıyla ilgili Özbek: "Biz UEFA turnuvalarında oynuyoruz. UEFA kulüpleriyle yarışıyoruz. Bunu zedeleyecek bir şey olmamalı."
Özbek: "Yabancı sınırı bu şekilde devam etmeli. Parası verilen oyuncu tribünde oturmamalı. Federasyon bu konuda dikkatli olacaktır."

iste vizyon

Son düzenleme:
denayer mesela, geldiğinde yedeği olmayan ve şuan sistemimizin en önemli parçası olan ortasahamızı yedekleme şansımız olur denayer'le ve formda olursa serdar da böylece ilk 11 şansını yitirmemiş olur

Son düzenleme:
Asamoah git gide üzüyo beni gelemedi bi juventus çok gıcıkmış ya bi bırakmadı adamı.. yalnız kötü bi oyuncu olsa anında bırakırdı gerçekten çok kaliteli asamoah tam bizlik

hücum oynadığımız için böyle çıkmış geride beklerken 4-1-4-1 şablon. bunu igor başlığında belirttim başgan. net olarak 3 lü yada 4lü oynamıyoruz vaziyete göre şekilleniyor. arifin dizilişi hiç olmamış ama belhanda o kadar solda oynamıyor.

Defansta senin yazdigin gibi zaten tolga sag beki karsiliyor Rodrigues ise Sol beki

bir diğer kritik nokta da yabancı sayısı, maç kadrosunda 12 oyuncu kullanabiliyoruz ve olası potansiyelli türkleri özellikle ortasaha ve hücum bölgesi için, kadromuza katmalıyız ki yasin, selçuk gibi doymuşlar yerine genç, aç, hırslı oyuncularımızla ısıran oyunumuzu devam ettirelim

Tarihin en güçlü kadrolarında biri kuruldu, kuruluyor. Yalnız bu gidişatta önümüzü kesmek için yabancı sınırını devreye sokabilirler geçmişte olduğu gibi...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

EA Sports, yeni oyun FIFA 18'de Türkiye Süper Lig'inin de yer alacağını resmi olarak açıkladı.

sampdoria da adamlar haklı aslında bedava oyuncu kiralamışlar bırakmak istemiyorlar şimdi bir solbek almaya kalksalar cepten para gidecek. juventus çok da ihtiyacı olmadığı halde asamoahın gidiş izni için için spinazzola yı beklemeye geçmiş aslında 2 tarafta oyuncularının kalmasını istiyor bu iş uzadıkça uzar cenk de o yüzden sıkılmış gibi konuştu geçen. juve asamoahsızda spinazzola sızda sıkıntı yaşamaz boşa kastılar. asamoah baskıyı arttırmalı yoksa olmaz bu iş yada son güne filan kalacak.

Yabanci siniri diye tutturdunuz, bu yabanci sinirlamasini sadece Ridvan Dilmen denen serefsiz ortaya atti. arkadaslar 18 klup milyon euro para harcadi, simdi ridvan istedi diye bunu degistereceklermi? Beinsports neden yayin hakkini aldi, destek icinmi yada para kazanmak icinmi ?

Ulkenin 4 bir yerinde herkez yerli oyunculardan nefret ediyor, nedeni ise 80% serefsiz olduugu icin.
bakiniz bideki selcuk,sinan ve yasine

gecen twitterde o serefsiz Yasini gordum, yine Galatasaray taraftarina mesaj yollamis. sizi s... takmiyorum, parami alip yiyorum diye barlarda poz veriyor onun bunun evladi
ama gomise bakin, adam 32 yasinda ve avrupada kendini ispatlamis ama is ahlaki var. ben selcuk ve yasin gibi serefsizler izlemek icin beinsporta para odemiyorum kardesim. soksunlar biryerline yerli oyuncularini..

Kimse yerli futbolcularu izlemek istemez.

spinazzola atalantada kadro dısı adam tek basına düz kosu yapıyormus

iyide hala ne bekliyorlar onu anlamadım

asamoah ve diger transferlerin gerceklesmezse bunun tek bir sebebi var oda o kongrede ki olaylar yuzunden.
Levent esekoglusu denen hiyar ortaligi yangina vermese ucaklar gelmeye devam edecekti

asamoah ve diger transferlerin gerceklesmezse bunun tek bir sebebi var oda o kongrede ki olaylar yuzunden.
Levent esekoglusu denen hiyar ortaligi yangina vermese ucaklar gelmeye devam edecekti
karaktersiz herif Galatasaraylı falan değil o acyip sinirleniyorum ismini duymak yetiyo

Asamoah bir kaç güne netleşir. Bir aksilik olursa gündemdeki isim Gibbs harika bir sol bek, bizimkiler akıllanmış belli ki...

at suratlı levent ocagimiza incir ağacı dikti, damimiza kar yagdi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt