Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olumsuzluğa gerek yok çok iyi kadromuz var ve başkan açıkladı bence en az 2 transfer daha olur. Asamoah olmazsa da başka sol bek alınır juventus bırakmazsa yapacak birşey yok, adamlar kadroda tutmak isterse 3e 5e bakmazlar. Bence sol bek kesin gelir duruma göre stoper ve kanat da alınabilir son günlerde fırsat transferleri doğuyor. Öncelik elimizdeki çöpleri göndermek olmalı bu hafta.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Giden gelen cok olacak galiba su iki hafta, olmasi gerektigi gibi.

Sivasi dumduz edip transfere yogunlasalim. Artik gideceklere dair haberler gelse iyi olur.

Asamoah olmuyorsa Gibbs olsun. Asamoah kadar iyi olmaz ama en azından sol beke üst düzey bir oyuncu gelmiş olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sol ön çok acil değil, o bölgeyi tolere edebiliriz iyi kötü. Ama sol bek ve özellikle de stoper ölüm kalım meselesi bence.

Aşkın Ateş‏ @AskinAtes29

1. Asamoah içimin puroları söndürmek yok. Juve sol bek işini resmiyete dökünce uçak
2708.png
inecek deniyor. Değişen bir şey Yok.

Beyler malesef son maçımızı izleyemedim küçük bi kaza geçirdim.
Bizim takım nasıl oynadı ? Kayseri maçındaki gibi istek arzu varmıydı ?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

krakerboy nedir Allah askına :D neyse o sizin sorununuz

KAPpppppppppllp geldiiiiii

Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ?

Post kasmak için alakasız yazılar yazma bence. Eğer bizim kadro derinliğimiz yoksa ligdeki hiçbir takımın yok denektir. Ayrıca ligdeki diğer güçlü takımların 11 lerinin bile büyük bölümü eksik.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sol bek sağ bek yedek kaleci sol kanat alternatifimiz var da ben mi bilmiyorum .
sol bek carole , sağ bek tarık çamdal , sol kanat sinan yedek kaleci eray demeyeceksin sanırım

bu arada dedik size feghouli iyileşir diye :D sivas maçında son 15 dk oynayabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt