Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haftanin 2 gününe maç koyulsun alt yaş grupları falan dahil bilet fiyatlari %50 falan insin...takima destek amaçlı gidenler olur izleriz falan gstvden... bence güzel maddi gelir sağlanabilir. Oynamayan topcular da oynar...
1 hafta uzun süre insan sıkılıyor yav yeter

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya nani si... takım zımba gibi ..arda da gelmesin Gs yı seviyorsa

Asamoah ve vida gelsin...

Birde genç bi brezilyalı forvet

Asamoah ve stoper de gelirse son parçalar tamamlanacak. 2 hafta önce bana sorsanız kanata Nani veya Nasri gelsin derdim ama oynamaya çalıştığımız futbolu görünce şimdi fikrim değişti. Bize savunmaya da yardım edecek adam lazım, sadece hücum değil. Takımın 10 numarası bile takım savunmasına yardım ediyor, sadece hücumlara katılan ve dönmeyen adam oynamak istediğimiz oyunu bozar. Bu yüzden Nani yerine Garry'nin kalması taraftarıyım çünkü savunmaya yardım ediyor. Nani hücum anlamında seviye atlatır ama savunmaya kesinlikle yardım etmez

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

daha süpriz denilen transfer vardı de mi

barça'nin kadroya bakin rezaletttt

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşte reis dediğin gibi bu oyunu bozar Nani tek başına oynar öyle adam kovalayım rakibe basayım filan derdi olmaz Nani 'nin

Ama iyi bir Nani sistemden bağımsız ayrıcalık tanınabilecek bir topçu be renktaşım ...

Dediğin gibi yaşı da sıkıntı olabilir
Herif müzmin sakat
Bize sağlam ve genç dinamik adam lazım

Sürün yağlı surat!

Ulen dünkü maçta Belhanda ve Badou'nun iki pozisyon hazırlayışı vardı.Belhanda solda Badou sağdan girdi. Özetlerde bulamadım. İki mükemmel adam almışız.

Aşkın Ateş
Brezilyadan scout transferi var diyodu sabah.

Pahalı sol açık alınmayacaksa Emre Mor kumarına girerdim.Mücadeleci adam ve az birşey paslaşmayı öğrenirse faydası olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt