Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
almasına alırda spinazzola kendi oyunculari zaten
Geri istiyorlar 2. Kiralik senesini oynatmak istemiyorlar
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nasıl sonuçlanacak bilmiyorum transfer konusuna sorusuna.During his post-match comments to Sky Sports, Gasperini commented on the transfer rumors surrounding Leonardo Spinazzola: "I don't know how it will finish, as I am only thinking about the squad. This is an individual decision and it is a damaging one for us. He put himself in a difficult situation because it was not the right path to take. I feel bad for him."
Ne diyor beyler
SPINAZZOLA H.O DIYEBILIR MIYIZNasıl sonuçlanacak bilmiyorum transfer konusuna sorusuna.
Kişisel tercih bu oyuncunun ve bu bizi derinden yaraladı. Kararı ile karmaşık duruma soktu kendisini çünkü gittiği seçtiği yol doğru değil. Kırgınım ona.
adamsin rdasbiliyorum. klasik taraftar sersenişi yaptım renktaş.
Olacak gibi duruyor. Bu saaten sonra biraz zor olmaz bu iş.SPINAZZOLA H.O DIYEBILIR MIYIZ

"Kırgınım" değil de "onun için kötü hissediyorum (üzgünüm)" demiş. Kendini soktuğu halden bahsediyor.Nasıl sonuçlanacak bilmiyorum transfer konusuna sorusuna.
Kişisel tercih bu oyuncunun ve bu bizi derinden yaraladı. Kararı ile karmaşık duruma soktu kendisini çünkü gittiği seçtiği yol doğru değil. Kırgınım ona.
Evet böylede olabilir de tüm açıklamasına göre endeksli okuyunca onunla ilgili kötü düşünüyorum yanı kırgınım diye yorumladım. Sadece o cümleyi bağlantısız yorumlarsak senin dediğin doğru tabiki."Kırgınım" değil de "onun için kötü hissediyorum (üzgünüm)" demiş. Kendini soktuğu halden bahsediyor.
Bağlantıyı kurmasan da aynı şekilde. "I feel bad for X" hiçbir zaman "kırgınım" anlamına gelmez.Evet böylede olabilir de tüm açıklamasına göre endeksli okuyunca onunla ilgili kötü düşünüyorum yanı kırgınım diye yorumladım. Sadece o cümleyi bağlantısız yorumlarsak senin dediğin doğru tabiki.
Belki bağlantıyı kurmamak gerekir bilemedim şimdi.
Resmî mac !Dipnot: son 7 resmi maçta golünü atmış kişiye Gomis diyorlar.
23tü istedikleri bonservis, hayal bir transfer enescm