Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
During his post-match comments to Sky Sports, Gasperini commented on the transfer rumors surrounding Leonardo Spinazzola: "I don't know how it will finish, as I am only thinking about the squad. This is an individual decision and it is a damaging one for us. He put himself in a difficult situation because it was not the right path to take. I feel bad for him."

Ne diyor beyler

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nasıl sonuçlanacak bilmiyorum transfer konusuna sorusuna.
Kişisel tercih bu oyuncunun ve bu bizi derinden yaraladı. Kararı ile karmaşık duruma soktu kendisini çünkü gittiği seçtiği yol doğru değil. Kırgınım ona.

Kişisel tercih bu oyuncunun ve bu bizi derinden yaraladı. Kararı ile karmaşık duruma soktu kendisini çünkü gittiği seçtiği yol doğru değil. Kırgınım ona.
SPINAZZOLA H.O DIYEBILIR MIYIZ

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hahahahhaha volkan :d

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

"Kırgınım" değil de "onun için kötü hissediyorum (üzgünüm)" demiş. Kendini soktuğu halden bahsediyor.

"Kırgınım" değil de "onun için kötü hissediyorum (üzgünüm)" demiş. Kendini soktuğu halden bahsediyor.
Evet böylede olabilir de tüm açıklamasına göre endeksli okuyunca onunla ilgili kötü düşünüyorum yanı kırgınım diye yorumladım. Sadece o cümleyi bağlantısız yorumlarsak senin dediğin doğru tabiki.
Belki bağlantıyı kurmamak gerekir bilemedim şimdi.

fenerliler takımlarını yuhalamaya başladılar :d

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet böylede olabilir de tüm açıklamasına göre endeksli okuyunca onunla ilgili kötü düşünüyorum yanı kırgınım diye yorumladım. Sadece o cümleyi bağlantısız yorumlarsak senin dediğin doğru tabiki.
Belki bağlantıyı kurmamak gerekir bilemedim şimdi.
Bağlantıyı kurmasan da aynı şekilde. "I feel bad for X" hiçbir zaman "kırgınım" anlamına gelmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt