Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antalya'nin rakibini övdügüne göre antalya'dan korkmussun :D

Bosver sergen koyar geceriz

aahahha maç 2-2 bitmiş.abime sordum 2-1 demişti ...bakmadım 2.yarıya.iyi olmuş : )yok çok övüyolar antalyayı ondan biraz kızdım.akhisar ama cidden iyi ve akıllı oynuyo hücumda.

Antalyaspor'da Jeremy Menez şoku 3 ay yok-4 hafta önce-

Süper Lig takımlarından Antalyaspor'da Jeremy Menez şoku yaşanıyor. Düz koşu esnasında sakatlanan Jeremy Menez'in 3 ay takımdan ayrı kalacağı ve bunu yanı sıra pubis (kasık fıtığı) sakatlığının olduğu iddia edildi.

Oynamaz bu ya. Oynayacak olsada oynatmazlar zaten yeni dönmüş olur falan filan

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aykut Kocaman: "Trabzonspor'un iki haftadır maçı kırmızı kart görmeden bitirmesi hakikaten enterasan. 28 aleyhine faul çalınmış bugün"

Haklı bu konuda

menez arada bi oynar gibi.antalya haftaya nasriyi oynatır,izleriz...

Asamoah ve stoper gelirse bir Anadolu takımının bizden puan alması imkansıza yakın olur. Çünkü takım az çok bir Sevilla, Porto seviyesine gelir bence.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Welliton diyolar .. gelsin bu adam.ndiaye gibi olacak simdi sevilmez 2 macta sevilecek noktaya gelir

Beyler bana kızcağınız ama selçuk bence takımda kalsın :D Maaşı 1/3 e insin. Şimdi maçta bazen düşüyoruz. Ndiaye yada belhanda yorulunca biraz düşüyoruz. Birini alıp selçuğu alınca klasik selçuk oyunun temposunu 4. 5. vitesten R ye çekiyor :D Son 3 sezondur ilk defa bu kadar katkılı gördüm. Osmanlı bastırırken oyunu güzel soğuttu. Atakları bitirdi :D :D

Twitter guzel çalım atıyo belhandam,çok klas yav.o son dklardaki hareketleri müthişti.bu arada iyi de top çalıyo ...

Beyler bana kızcağınız ama selçuk bence takımda kalsın :D Maaşı 1/3 e insin. Şimdi maçta bazen düşüyoruz. Ndiaye yada belhanda yorulunca biraz düşüyoruz. Birini alıp selçuğu alınca klasik selçuk oyunun temposunu 4. 5. vitesten R ye çekiyor :D Son 3 sezondur ilk defa bu kadar katkılı gördüm. Osmanlı bastırırken oyunu güzel soğuttu. Atakları bitirdi :D :D
indirmez ki maaşını

Aykut Kocaman: "Trabzonspor'un iki haftadır maçı kırmızı kart görmeden bitirmesi hakikaten enterasan. 28 aleyhine faul çalınmış bugün"

Haklı bu konuda

Konya maçında 3 tane net kırmızı verilmedi bu hamsilere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt