Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
32 lik welliton yerine. 19 luk ahmet sivriyi 3. santrafor yapalım. Eren gayet üst düzey. Gomisi söylemiyorum bile.
eren üst düzey mi yapma dostum
Welliton gelir 2 senelik sozlesme imzalarsin
10 gol atar düzenli gider

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Spor Toto Süper Lig'de bu hafta şu ana kadar oynanan maçlarda tek deplasman galibiyetini alan takım Galatasaray.

bu arada kayseri hocasının kafası karışık gibi.yazık ediyo kayseriye.geçen hafta cıkardıgı kadro daha iyiydi.espinoza ve gyanı kesmiş,bia yine sonradan oyuna girdi maçta.bi penaltı kaçırdılar.kontraataga cıktılar 3 kez ,çok net pozisyonlardı ama pozisyonları ryan mendes öldürdü.kacan penaltı ile beraber 3-0-4-0 falan bitecek bi maçtı.1-0 aldılar.bu arada meleg nerede bilen var mı?neden oynamıyo hala.çok yetenekli.

eren üst düzey mi yapma dostum
Welliton gelir 2 senelik sozlesme imzalarsin
10 gol atar düzenli gider

Allah için geçen seneki takımda 11 tane 12 tane gol atmış. 25 maç oynamış. Attığı goller hep üst düzey. Yedek için fazla fazla yeterli. Geçen sene cenk yerine eren olsa 25 tane atmıştı. Cenk BJK de 1. oluyorsa eren 2. olur. Ayrıca welliton erenin altında bi santrafor. Arada 3 yaş farkta var.

Umarım 9. hafta Volkan kalede olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Asamoah galiba 90% bitti, ondada son puruzler var ve Vidayida alip transferi kapatalim bence. serdar,ahmet ve koray bana nedense guven vermedi

Allah için geçen seneki takımda 11 tane 12 tane gol atmış. 25 maç oynamış. Attığı goller hep üst düzey. Yedek için fazla fazla yeterli. Geçen sene cenk yerine eren olsa 25 tane atmıştı. Cenk BJK de 1. oluyorsa eren 2. olur. Ayrıca welliton erenin altında bi santrafor. Arada 3 yaş farkta var.
allah için deme böyle. Her kafa topundan sonra sakatlanip cikan eren, mucadele etmeyi bilmeyen, koşu nedir bilmeyen, pres nedir bilmeyen eren'e rövaşata atabiliyor diye ust duzey diyemem. Eren çöp.
Eren gitse 38-39luk drogba gelse ok'um hatta. Verecegi katki,yarar daha fazla olur..

Asamoah galiba 90% bitti, ondada son puruzler var ve Vidayida alip transferi kapatalim bence. serdar,ahmet ve koray bana nedense guven vermedi

Buraya yazıyorum. VİDA TAM BİR ÇÖP. Vida takım içi arkadaşlığını bozar. Çalışkan oyuncuların azmini düşürür. Tam bir psikolojik sorun. Gidin araştırın vidayı. Eğer karakterli iş ahlakı yüksek topçu olsa. Şuan çok üst düzey bi takımda izlerdik. Kyiv de değil. Yeteneği çok yüksek.

Beter ol
7c75c30e8034bb521b5cdfd4637773de.jpg

volkan sezon boyunca leo franco gibi oynar bizim maçlarda neuer gibi oynar

allah için deme böyle. Her kafa topundan sonra sakatlanip cikan eren, mucadele etmeyi bilmeyen, koşu nedir bilmeyen, pres nedir bilmeyen eren'e rövaşata atabiliyor diye ust duzey diyemem. Eren çöp.
Eren gitse 38-39luk drogba gelse ok'um hatta. Verecegi katki,yarar daha fazla olur..

Bence hateri olmuşun erenin ya. Ben iddia ediyorum forvet alınmayacak :D Sol bek kesin alınacak. Sol kanat %50.

Bence hateri olmuşun erenin ya. Ben iddia ediyorum forvet alınmayacak :D Sol bek kesin alınacak. Sol kanat %50.
oldum biraz bro ama objektif düşünmeye çalıştığımda da çok yetersiz. gol sayilarinin önemi pek yok oynadığımız oyun sistemine uymuyor eren hiç... kasımpaşada severdim ama bizde çöp niyeysem...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt