Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asamoah açıklansa cuma statda maçı izlese birde sivasa saplasak 4 5 tane kuşların bir bölümü telef olur :D

nerde okumuştum ya aklima gelmedi şimdi,TV'de mi demişlerdi... neyse Asamoah'a şimdiki maasinin 2 katına yakin yeni bir kontrat önerildiğini okumuştum..
Ciddi bir adım ... asamoah reddetmiş tabi
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
felaket tellallığı yapmayalım ama oyuncu ile danışıklı dövüş bile yapılmış olabilir.
yani juventus bizim teklifimizi mi bekledi oyuncusuna 2 katı maaş teklif etmek için? :)

felaket tellallığı yapmayalım ama oyuncu ile danışıklı dövüş bile yapılmış olabilir.
yani juventus bizim teklifimizi mi bekledi oyuncusuna 2 katı maaş teklif etmek için? :)
neden moralimi bozuyorsun .. ben durumu toparlamaya çalışırken... lütfen :(

bakalım
da1ef4441994cb011946841709d461a3.jpg

Asamoah, Juventus kulubüne bir an önce Galatasaray'a gitmek için baskı yapıyor. Tudor ile Asamoah'ın menajerlik şirketi aynı. (AMK)

hadi artik ya

Niasse'ı fener istiyormuş. Yedirmemek lazım. Tam bizim kadronun oyuncusu. Süratli, savunma arkasına koşar, gerekirse kanatta oynar. Şu ana kadar çok göremedik ama pres falan da yaptırır Tudor ona. Kopardığımız maçlarda 2. yarı Gomis'in yerine girer, kontra atak kovalar, rakibi tehdit eder. Çözemediğimiz maçlarda alırız Gomis'in yanına forveti ikiler, ortalığı karıştırır. Ligi de tanıyor.

gibbs şahane olur.
katıksız sol bek.
hatta sol bek olmak için doğmuz diyebiliriz.

hava yagmurlu lan
d40b9270c74cedd43dccfbb521bacc39.jpg

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

kıbrıstan aldigimiz genc forvet
hemen yollayalim mahalle takimlarina
fc210711a18baf2394fa60c057500bf4.jpg

Umarım asamoahda ciddi bir şey yoktur ancak sık sık sakatlansa juve bu kadar direnmezdi gönderirdi diye düşünüyorum vidayı niye almıyoruz bende şaşırıyorum ondan iyisine bakılıyorsa bir şey diyemem ancak vida daha ucuza mal olur bize

Aslolan Galatasaray'dır

juve nin as topcusu degil. kaliteli bir yedek, joker oyuncu.

Stoper şart. Maicon'a birşey olsa Serdar-Ahmet oynayacağız şaka gibi.

Gecen sene 48 mac da kadroda yer almis, 18 tane 11 , 2 kere yedekten girmis. Gecen sene sakatligi 2017 de yok. Menuskus yaralanma ve diz problemi yuzunden 6 mac kacirmis.

Serdar aziz e 5-6 milyon euro verilip hic oynamayirsa. Kusuruma bakmayinda kronik filan degil adam. Juve sakat olsa kendi kadrosunda tutmaz veya adami oynatmaz.adam 90 dakika cikarmis hep yani son 7-8 aydir sakatlik nedenibile oynamadigi veya oyundan alindigi yok

Niasse'ı fener istiyormuş. Yedirmemek lazım. Tam bizim kadronun oyuncusu. Süratli, savunma arkasına koşar, gerekirse kanatta oynar. Şu ana kadar çok göremedik ama pres falan da yaptırır Tudor ona. Kopardığımız maçlarda 2. yarı Gomis'in yerine girer, kontra atak kovalar, rakibi tehdit eder. Çözemediğimiz maçlarda alırız Gomis'in yanına forveti ikiler, ortalığı karıştırır. Ligi de tanıyor.

fener daha neyi alıyor ? rvp-soldado-fernandao forvet çöplüğü gibi ..adam satmadan alamazlar

güzel
09f61e5c660a9056b04bf631dc7af820.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt