Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.456
- 1.473
- 1.788
asamoah açıklansa cuma statda maçı izlese birde sivasa saplasak 4 5 tane kuşların bir bölümü telef olur 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fanatikGibbs olayı nerden çıktı?
felaket tellallığı yapmayalım ama oyuncu ile danışıklı dövüş bile yapılmış olabilir.nerde okumuştum ya aklima gelmedi şimdi,TV'de mi demişlerdi... neyse Asamoah'a şimdiki maasinin 2 katına yakin yeni bir kontrat önerildiğini okumuştum..
Ciddi bir adım ... asamoah reddetmiş tabi
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
neden moralimi bozuyorsun .. ben durumu toparlamaya çalışırken... lütfenfelaket tellallığı yapmayalım ama oyuncu ile danışıklı dövüş bile yapılmış olabilir.
yani juventus bizim teklifimizi mi bekledi oyuncusuna 2 katı maaş teklif etmek için?![]()
Zaten asamoah 1 yıl ayağını topa sürmemiş
Çarpaz bag bile 6 ayda dönüyorsun
Umarım asamoahda ciddi bir şey yoktur ancak sık sık sakatlansa juve bu kadar direnmezdi gönderirdi diye düşünüyorum vidayı niye almıyoruz bende şaşırıyorum ondan iyisine bakılıyorsa bir şey diyemem ancak vida daha ucuza mal olur bize
Aslolan Galatasaray'dır
Menisküs eklem kikirdaklarini koruyan çift taraflı mekanizma değilmi renktaşrenktaş ısrarla menisküs kıkırdak değil diyorsun da yanlış biliyorsun.
Niasse'ı fener istiyormuş. Yedirmemek lazım. Tam bizim kadronun oyuncusu. Süratli, savunma arkasına koşar, gerekirse kanatta oynar. Şu ana kadar çok göremedik ama pres falan da yaptırır Tudor ona. Kopardığımız maçlarda 2. yarı Gomis'in yerine girer, kontra atak kovalar, rakibi tehdit eder. Çözemediğimiz maçlarda alırız Gomis'in yanına forveti ikiler, ortalığı karıştırır. Ligi de tanıyor.
gibbs şahane olur.
katıksız sol bek.
hatta sol bek olmak için doğmuz diyebiliriz.
Kesin doğrudur.fanatik
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi