7 milyon tuttosportun abartması.geçen nevzat italya basınındaki yüksek paralar gerceği yansıtmıyor tarzı konusmuştu.
Nevzat Galatasaray ın adını duyan mcity sanıyor paralar yükseliyorda diye yazmıştı
Aslolan Galatasaray'dır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
7 milyon tuttosportun abartması.geçen nevzat italya basınındaki yüksek paralar gerceği yansıtmıyor tarzı konusmuştu.
Neden 31de 31? 32 hafta var daha.Asamoah da gelirse sizce 31 de 31 olur mu 1 2 beraberlik olabilir ama hiç yenilgisiz ben ciddi ciddi düşünüyorum takım bu.lige çok fazla
eğer kadro 10-12 futbolcu ile sınırlı kalırsa dedğiğin gibi olabilir takım düşüş yaşayabilir.S.A. Dostlar ...
Ciguli Antalya maçına sahada olur galiba..
Aslına bakarsanız, takımın bu kadar erken form tumasından uyuzum desem yalan olmaz..
Ligin sonuna kadar yüksek performansla kalması çok ama çok zor gibi..
Eğer bu üstün form devam edecekse 25-30. haftaya kadar an az 8-10 puan farkını yakalamamamız şart..
Yada buna yakın bir fark olmalı ki ligin sonuna doğru form düşüklüğ başlarsa, epey bir krediye ihtiyacımız olacağı kesin..
ingiliz olup mu yoksa EPL'den gelmiş mi diye soruyorsun?Ingiliz kökenli oyuncunun tr ye gelmisligi var mı cidden soruyorum ya var mı öyle birşey.
Dean Saunders ilk aklıma gelenIngiliz kökenli oyuncunun tr ye gelmisligi var mı cidden soruyorum ya var mı öyle birşey.
hadi maicon tamamda serdar ağzımıza mıçıyordu osmanlı maçında.ÖZEL - Galatasaray, Serdar ve Maicon'un performansı sonrası stoper bölgesine Ocak ayına kadar takviye yapmama kararı aldı. https://twitter.com/futbolarena/status/899554031567286273/photo/1
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi