Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
laf ebeliği ile mastürbasyon yapıyorsun , eklem kıkırdağı ile menisküs benzer histolojik yapılarak sahiptir .Önemli olan mevzu oyuncunun kıkırdak hasarı ( ben okumadım öyle bir rapor ama senin mesajına ithafen yazıyorum ) diye spor medyasında bahsedilen menisküs hasarına ithafen yazılmış olabilir.Eklem kıkırdak hasarları daha sıkıntılı ve kalıcı defektler oluşma ihtimaline sahiptir.Menisküs artroskopi ile tamir edilebilir ama rejenerasyonu aynen kıkırdak yapıda olduğundan yine sıkıntılıdır.

Eklem kıkırdak hasarı osteoartrite yol açabildiğinden kök hücre ekimi günümüzde kullanılmaktadır , henüz %100 iyileşme sağlayan tam bir tedavi metodu bulunamamıştır.
Laf ebeligini konuya atlayan sizler yapıyorsunuz
Bilmediğiniz halde bide ahkam kesiyorsunuz
Kıkırdak yapı ile bağ dokusunu ayırt edecek kafa bi sizde yok
Ben mastürbasyon yapman direk kullanırım
Ya adam gibi cevap ver yada her şeye dahil olma
Adamın yaşadığı kikirdak sakatligini menisküs e bağlayan sizsiniz

Galatasaray, Asamoah için bastırıyor. Juventus'a 7 milyon €, oyuncuya ise 2.5 milyon € + bonuslarla 5 senelik teklife hazır. [Tuttomercato]

Avrupa'da olmadığımız için bunun sıkıntı olmayacağını düşünüyorum.

Sahadaki 11 oyuncunun dışındakilere bakarsak hele ki 9 ana bölgenin telafisi garanti mi sorusuna, gönül rahatlığıyla '' TABİİ Kİ EVET '' diyemiyorsan, bu olayı ciddiye almamak halının altına ötelemekten başka bişey değil.

Yakında karşına çıkacaktır...

S.A. Dostlar ...

Ciguli Antalya maçına sahada olur galiba..

Aslına bakarsanız, takımın bu kadar erken form tumasından uyuzum desem yalan olmaz..
Ligin sonuna kadar yüksek performansla kalması çok ama çok zor gibi..
Eğer bu üstün form devam edecekse 25-30. haftaya kadar an az 8-10 puan farkını yakalamamamız şart..
Yada buna yakın bir fark olmalı ki ligin sonuna doğru form düşüklüğ başlarsa, epey bir krediye ihtiyacımız olacağı kesin..
Takim form tutmadi henuz, 5. haftada falan tutacagini dusunuyorum en erken.
Bircok futbolcu fizik olarak bile tam hazir degil ama kalite ve istekle bunu kapatiyorlar, yetiyor su ana kadarki rakipleri yenmemiz icin.

laf ebeliği ile mastürbasyon yapıyorsun , eklem kıkırdağı ile menisküs benzer histolojik yapılarak sahiptir .Önemli olan mevzu oyuncunun kıkırdak hasarı ( ben okumadım öyle bir rapor ama senin mesajına ithafen yazıyorum ) diye spor medyasında bahsedilen menisküs hasarına ithafen yazılmış olabilir.Eklem kıkırdak hasarları daha sıkıntılı ve kalıcı defektler oluşma ihtimaline sahiptir.Menisküs artroskopi ile tamir edilebilir ama rejenerasyonu aynen kıkırdak yapıda olduğundan yine sıkıntılıdır.

Eklem kıkırdak hasarı osteoartrite yol açabildiğinden kök hücre ekimi günümüzde kullanılmaktadır , henüz %100 iyileşme sağlayan tam bir tedavi metodu bulunamamıştır.
doktor yardırıyon gene.sinüzüt çıktı bendede antibiyotik kesmiyor ne edecük ? ciddi cevap ver ama var mı kalıcı bir tedavi

Abi bu nedir ya şu kıyafete bak tepeden tırnağa tarzına koyyim

Ekli dosyalar

• bül.webp
    bül.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 69
Laf ebeligini konuya atlayan sizler yapıyorsunuz
Bilmediğiniz halde bide ahkam kesiyorsunuz
Kıkırdak yapı ile bağ dokusunu ayırt edecek kafa bi sizde yok
Ben mastürbasyon yapman direk kullanırım
Ya adam gibi cevap ver yada her şeye dahil olma
Adamın yaşadığı kikirdak sakatligini menisküs e bağlayan sizsiniz

Açık söyleyeyim burda seninle düzgün iletişim kırmaya çalışanlara karşı ukalalık yapıyorsun , üstelik açık ne net yazılan şeyler hakkında ahkam keserek.

Bence bir kişilik bozukluğun yada kariyerinle ilgili bir yetersizliğin var ve bunun telafisini internet ortamlarında argüman yaratarak doldurmaya çalışıyorsun.

Özetle embesilce davranıyorsun.

Daha da enerjimi harcamam , basar geçerim engeli sen oturduğun yerde kudur.

doktor yardırıyon gene.sinüzüt çıktı bendede antibiyotik kesmiyor ne edecük ? ciddi cevap ver ama var mı kalıcı bir tedavi
Paranasal bt ile görmek lazım geçmiyorsa anatomik bir sıkıntı vardır .septum deviasyonu , dar kanal yasa konka hipertrofisi.

Bir süre sonra hastalık zaten anatomik yapıyı bozuyor kısır döngüye giriyor

Kwadwo isi bitti, Juve siyah-beyazli takimlardan alistigimiz cingeneligi yapiyor 1-2 milyon icin

Oyuncu istiyor, biz istiyoruz, Juve yerini doldurdu, mecbur dusecekler fiyatta

Sarı-kırmızılı yöneticiler, daha sonra kendi aralarında yaptıkları değerlendirmede, “Bu takıma daha Feghouli dahil olacak. Asamoah’ı da alırsak bambaşka oluruz. İki haftaya bakarsak bu daha fragman... Aramıza katılacak oyuncularla film o zaman başlayacak” diye konuştukları dile getirildi.

Nevzat

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sarı-kırmızılı yöneticiler, daha sonra kendi aralarında yaptıkları değerlendirmede, “Bu takıma daha Feghouli dahil olacak. Asamoah’ı da alırsak bambaşka oluruz. İki haftaya bakarsak bu daha fragman... Aramıza katılacak oyuncularla film o zaman başlayacak” diye konuştukları dile getirildi.

Nevzat

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu daha fragman'ı hangi yönetici demiş acaba

TapaTalK

Türk statüsüne geçebiliyorsa yedek kaleci olarak Fornezzi'yi düşünelim.

Paranasal bt ile görmek lazım geçmiyorsa anatomik bir sıkıntı vardır .septum deviasyonu , dar kanal yasa konka hipertrofisi.

Bir süre sonra hastalık zaten anatomik yapıyı bozuyor kısır döngüye giriyor
tamam gideceğim bir dha zaten geçmiyor diye.bakalım ne diyecekler.saol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt