Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öne asamoah'ıHani reis önceki Gıbbs 'ı alabilme ihtimalimiz yoktu zaten 15/16 sezonundan sonra düşüşe geçti sakatlıklar yüzünden oldu sanırım formasını kaptırdı yoksa bu yaşta yolu STSL'ye düşecek bir adam değil kesinlikle
Defansı baya iyi Asamoah'tan filan daha iyidir yani
Sprinter bir yapısı var
Önceden çok istikrarlı ve dengeliydi ki sakatlığı olmazsa kolay kolay kesilecek adam değildi 15/16 sezonuna kadar
iyi bindirme yapar
Ortaları çok süper olmasa da iyidir yani
Soğukkanlı adam yani Tolga gibi pres yiyince ne yapacağını şaşırmaz
Topla ilişkisi de eh işte iyi denebilir
Pas oyununa da katılır bir pas kanalı olabilir
Tıpkı Asamoah gibi onunda sakatlık sıkıntısı var renktaşım
Fizik olarak çok iyi değil yani EPL standartlarında çok iyi değil burada çok aşırı sorun olmaz gibi
Carole gibi reaksiyon verme özürlüsü değil tepkileri reaksiyonları iyi yani
Top kesiciliği de var
Ama pozisyon bilgisi oyun görüşü filan sınırlı bir adam yani ...
Tabi son 2 sezonda çok fazla maçını izlemedim onu da ekleyim reis ...
Öne asamoah'ı
Geriye gıbbs'ı
Arkaya vida'yı
Alalım sonra rakipler düşünsün
TapaTalK
Belhandanın 1.5 yılı kalmış deniliyordu ukranyada sözleşmeler aralık bitişli yapılıyormuş ayrıca kusura bakmasınlarda hiç bir takım 4 ay sonra sözleşmesi bitecek adama 5 vermez
Aslolan Galatasaray'dır
bosmann için oyuncunun yaşı 31 i geçmiş olması gerekmiyor muydu? :/ ben mi yanlış biliyorum bu tip bi kural vardi sankiohaa hakkaten dediğin gibiymiş ..peki şunu merak ediyorum Bosmann kuralı kullanılamaz mı? 6ay önceden sözleşme yapabiliyorsun şu an basacan imzayı ocakta beleş vida
Evet cok iyi oynamıştıAsamoaha ilk olarak bizim Juve maçında hayran kalmıştım resmen bizim sağ tarafı otoban etmişti hayvani bir hız ve güç sergiliyordu..Şu an o kadar iyi değildir fiziksel olarak ama yine de bizim ligi sallayacağından şüphem yok..
Evet beyler sizi hangi paket mutlu eder
Vida gibbs denayer asamoah vs
Vida asamoah Denayer gibbs
TARİHTE BUGÜN | 21 Ağustos 2000
Erzurumspor'a 5 gol birden atan Mario Jardel'in gazetelere manşet olan sözleri : ''Popomla bile atarım''
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Her türlü karlı çıkarız bu iş denVay lan Gıbbs 'i beğenmeyecek hale geldik ha :asd22:
Benimde ilk tercihim Asamoah ama Gıbbs 10 yıldır EPL'de oynuyor en üst seviyede + İngiltere milli takımının da oyuncusu + yaşı 27