Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vida - Denayer

Farkı

Sabri - Mariano kadar nerdeyse.
Denayer sağ bek / CDM olur..Stoper olmaz çok kıvrak bir yapısı var ve adam Markajı çok kötü.

Vida bildiğin east-europeen kemik Stoper

Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ?

Hani reis önceki Gıbbs 'ı alabilme ihtimalimiz yoktu zaten 15/16 sezonundan sonra düşüşe geçti sakatlıklar yüzünden oldu sanırım formasını kaptırdı yoksa bu yaşta yolu STSL'ye düşecek bir adam değil kesinlikle

Defansı baya iyi Asamoah'tan filan daha iyidir yani
Sprinter bir yapısı var
Önceden çok istikrarlı ve dengeliydi ki sakatlığı olmazsa kolay kolay kesilecek adam değildi 15/16 sezonuna kadar
iyi bindirme yapar
Ortaları çok süper olmasa da iyidir yani
Soğukkanlı adam yani Tolga gibi pres yiyince ne yapacağını şaşırmaz
Topla ilişkisi de eh işte iyi denebilir
Pas oyununa da katılır bir pas kanalı olabilir
Tıpkı Asamoah gibi onunda sakatlık sıkıntısı var renktaşım
Fizik olarak çok iyi değil yani EPL standartlarında çok iyi değil burada çok aşırı sorun olmaz gibi
Carole gibi reaksiyon verme özürlüsü değil tepkileri reaksiyonları iyi yani
Top kesiciliği de var
Ama pozisyon bilgisi oyun görüşü filan sınırlı bir adam yani ...

Tabi son 2 sezonda çok fazla maçını izlemedim onu da ekleyim reis ...
Öne asamoah'ı
Geriye gıbbs'ı
Arkaya vida'yı

Alalım sonra rakipler düşünsün

TapaTalK

Evet beyler sizi hangi paket mutlu eder
Vida gibbs denayer asamoah vs
Vida asamoah Denayer gibbs

Belhandanın 1.5 yılı kalmış deniliyordu ukranyada sözleşmeler aralık bitişli yapılıyormuş ayrıca kusura bakmasınlarda hiç bir takım 4 ay sonra sözleşmesi bitecek adama 5 vermez

Aslolan Galatasaray'dır

ohaa hakkaten dediğin gibiymiş ..peki şunu merak ediyorum Bosmann kuralı kullanılamaz mı? 6ay önceden sözleşme yapabiliyorsun şu an basacan imzayı ocakta beleş vida

22_Asamoah.variant1400x787.jpg

ohaa hakkaten dediğin gibiymiş ..peki şunu merak ediyorum Bosmann kuralı kullanılamaz mı? 6ay önceden sözleşme yapabiliyorsun şu an basacan imzayı ocakta beleş vida
bosmann için oyuncunun yaşı 31 i geçmiş olması gerekmiyor muydu? :/ ben mi yanlış biliyorum bu tip bi kural vardi sanki

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TARİHTE BUGÜN | 21 Ağustos 2000
Erzurumspor'a 5 gol birden atan Mario Jardel'in gazetelere manşet olan sözleri : ''Popomla bile atarım''

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ve atmıştı bayern münih ile hazılık maçında poposuna çarpan top gol olmuştu videoyu arıyorum bulamadım

Transfer için "agression" yüksek oyuncu seçilmeli :D

Vay lan Gıbbs 'i beğenmeyecek hale geldik ha :asd22:

Benimde ilk tercihim Asamoah ama Gıbbs 10 yıldır EPL'de oynuyor en üst seviyede + İngiltere milli takımının da oyuncusu + yaşı 27

Asamoah ile Gibbs'i alalım, Vida'ya gerek bile kalmaz. :) Rakipler ortasahayı bile geçemez.

Bence bizim serdar form tutsun vida kadar savunma yapar.Yabancı futbolcuları abartma hastalığımız bir bitmedi.

Vay lan Gıbbs 'i beğenmeyecek hale geldik ha :asd22:

Benimde ilk tercihim Asamoah ama Gıbbs 10 yıldır EPL'de oynuyor en üst seviyede + İngiltere milli takımının da oyuncusu + yaşı 27
Her türlü karlı çıkarız bu iş den :D

Asamoah veya Gıbbs alınır

Eğer anlaşma sağlanırsa Vida alınır transfer kapatılır bence ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt